Week9 – FF Zsolti Love/Hate

Zsolti hozza a Love/Hate playereket!

Love

Alvin Kamara (NO) vs ATL: Kamara Falcons elleni matchupja tökéletes minden Kamara tulajnak. A múlt héten ezt a védelmet Hubbard szedte darabokra, ecsetelni pedig nem kell, hogy Kamara miért van egy magasabb polcon. Az atlantai védelem 125.1 yds/meccs átlagban a running backek ellen, ráadásul a futók elkapás utáni yardjait is előszeretettel engedi (46.43 yds/meccs)

Boston Scott (PHI) vs LAC: Jobban hiszek a Scott-projektben, mint a Gainwell-projektben, persze mindaddig amíg Miles Sanders nem tér vissza. A Charges futás elleni védelme katasztrófa (átl. 159.6 yds/gm!!!) ezt pedig a Boston Scott meg fogja „lovagolni”.

Jaylen Waddle (MIA) vs HOU: A célbavételek Tuatól továbbra is az egekben (átlagosan 8,75 célbavétel/meccs), ám a yardok és a TD egyelőre elmaradnak a tehetséges elkapótól. Ám most ezt is látom jönni a Texans elleni matchupon. A houstoni csapat átlagosan 253.3 yardot enged levegőben ellenfeleinek.

Hate

Jeremy McNichols (TEN) @ LAR: Egyszerűen lehetetlen „instant” átvenni Henry helyét, hiába a rendszer. Ráadásul a Rams amúgy sem gyenge egysége kiegészült egy Von Millerrel, arról nem is beszélve, hogy az „utcáról” behívott legenda AP is képbe kerül hamarosan. „Fázok” a McNichols-aktától.

Kyle Pitts (ATL) @ NO: Ridley kiesésével Pittsnek hatványozott terhelést kell(ene) elbírnia, ám ez már a Panthers ellen is látszott, hogy duplázásra (akár triplázásra) még nincs válasza a tehetséges TE-nek. A Saints defense ráadásul tökéletesen kapcsolja ki a TE-ket (átlagosan 4.57 elkapás/37.57 yds/meccs).

Mike Williams (LAC) @PHI: MW kicsit megtorpanni látszik, legutóbbi két mérkőzésen mindösszesen 4 elkapás 46 yardért. Ami még aggasztóbb, hogy az Eagles pass-D liga top10-es, átlagban 220.6 yard meccsenként a levegőben. Ráadásul Allen és ébredőben, így én inkább vagy az Ő vagy pedig Ekeler előlépésére számítok.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site