Week 9 – Gergő Sleeperei

Kenyan Drake (LV) @ NYG – Természetesen Josh Jacobs az RB1, ráadásul egészségesnek tűnik a heti ütközet előtt. Azonban egyértelmű, hogy Gruden távozásával jobban játszik Drake, mintha jobban bíznának benne. Ezt a bizalmat meg is hálálta amikor Jacobs helyére kellett lépnie. Amennyiben meg vagytok szorulva futó pozícióban, adjatok neki egy esélyt, magas TD upsidedal bír.

Van Jefferson (LAR) vs. TEN – DJAX távozásával, ő az, aki megnyújtja a pályát. Stafford karjával és a Rams passz orientált játékával ez súlyos fantasy pontokat jelent. Előző heti játéka után edzője is kiemelte teljesítményét, így továbbra is számíthat a targetekre. Ráadásul a Titans pocsék a passzok levédekezésében. Minimum flex pozícióban a helye.

OUT/IR DeVante Parker (MIA) vs. HOU – Előző mérkőzésén 11 targetből, hozott 8 elkapást, ez is bizonyítja, hogy Tuaval a pályán, kimagaslik az elkapó szekcióból. Mire van szükségünk? Amennyiben többet várunk tőle, mint egy hasznos flex játékos, akkor TD-ra. Ezen a héten úgy gondolom ezt hozni is fogja, mehet a kezdőbe.

Hunter Renfrow (LV) @ NYG – Eddig is megbízható teljesítményt hozott a szezonban, Ruggs kivágásával nőni fog a használata, még úgy is, hogy eltérő típusú játékosok. PPR ligákban aranyat ér, már eddig is több mint hétszer vették célba meccsenként (átlagosan). Vélhetően mostantól kezdő lesz minden meccsen a fantasy tulajoknál mély ligákban, de 8-10 fős ligákban is érdemes kezdetni a héten.

Hunter Henry (NE) vs. ATL – A Patriots az elmúlt két meccsét megnyerte, több mint 80 pontot szerezve. Egyre inkább úgy látszik, hogy kezd összeállni a csapat. Ezt mutatja a Chargers elleni győzelmük is. Elsőre furcsa lehet Henry ezen a listán, hiszen a Pats egy run first csapat, valamint Mac Jones is eddig csak a mérkőzések felén passzolt TDt. Azonban az eddigi 9 TDből 4-et Henrynek sikerült lehúznia. A Panters ellen lehet számítani RedZone lehetőségre, és jó eséllyel érkezhet labda a Tight End irányában.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site