Week 10 – Csongor Waiver célpontjai

Újabb hét, újabb waiver célpontok! 

Pat Freiermuth (PIT) vs DET

A Pittsburh TE-jét korábban már többször láthattátok Gergő sleeper listájában is, most pedig a waiver célpontok közé is felkerült. Freiermuth az elmúlt hetekben végre nem csak a yardokat hozta, de a red zone-ban is remekelt – a legutóbbi két mérkőzésen három TD elkapás. Ha gyenge a felhozatal TE-ekből a csapatunkban, akkor a Steelers játékosa remek választás lehet.

Elijah Moore (NYJ) vs BUF

Csak egy jó(?) irányító kellett. Amióta Mike White (és Josh Johnson) a kezdő QB-ja a new yorkiaknak az újonc elkapó megtáltosodott. Az elmúlt két mérkőzésen Morre-é volt a legtöbb elkapás (13), a legtöbb yard (151) és a legtöbb TD (2) is. Ha White visszatér sérüléséből és marad a Jets kezdő irányítója, akkor Moore is remek számokat hozhat fantasy szempontból is.

Desean Jackson (LV) vs KC

Jacksont kivágta a Rams és gyerekkori kedvenc csapata, a Raiders csapott le rá. Henry Ruggs szörnyű balesete és elküldése után nagyon hiányzott egy mélységi célpont a las vegasiak repertoárjából. Jackson korábban kiváló fantasy-játékos volt, mostmár inkább csak boom or bust célpont minden szempontból. A Raiders azonban tökéletes fit lehet számára és így fantasy játékosként is egy gyémántra találhatunk személyében, ha szeretünk kockáztatni.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site