Week10 – FF Zsolti Love/Hate

Zsolti hozza a Love/Hate playereket!

LOVE:

James Conner (ARI) vs CAR: Na ez egy olyan „vonat” amire érdemes „felülni”. Már csak azért is mert Edmonds sajnálatos sérülésének köszönhetően Conner „workhorse” státuszban lesz. Nem nem lesz megint 35 pontja(std), de könnyen lehet, hogy „karcolja” a 20-at és javít újra, a 13.6-os átlagon. 

Devin Singletary (BUF) @ NYJ: Kicsit radar alatti pick Singletary. Főleg, hogy az idei teljesítménye finoman szólva sem meggyőző (6.3 avg/std). Azonban ezen a meccsen csilloghat, köszönhetően a Jets „brutál” futás elleni védelmének (Colts likeolja ezt a múlt hétről). Javíthatja(?) még a futó FANTASY helyzetét, hogy hű társa Zack Moss egyelőre az agyrázkódás protokollban van, így könnyen lehet, hogy a labdacipelések 90%-a rámarad.   

Amari Cooper (DAL) vs ATL: Csalódást keltő múlt hét után Cooper újra visszatérhet a helyes útra, mivel a matchup kedvez neki. Ha pedig AJ Terrell Lambbel lesz elfoglalva akkor meg még jobban ficánkolhat a „The Rout Runner”. A Falcons levegőben átlagban 237.4 yardot enged az ellenfeleinek, ezzel pedig 22. legkönnyebb matchup ez Cooperéknek. 

HATE:

Antonio Gibson (WTF) vs TPB: Gibsont továbbra sem érzem fix RB1-nek, addig meg főleg nem amíg nem teljesen egészséges és bye week ide vagy oda egyelőre ez a helyzet. A TPB futás elleni védelme alapjába véve is kemény (átlagban 55.88 yard/mérkőzés), nem hogy sérülten. Ráadásul a mérkőzés képe sem azt mutatja, hogy itt az időégetésre lesz szüksége a Washington csapatának. 

Michael Carter (NYJ) vs BUF: Carter a legutóbbi 4 meccsén 13.13 pontot átlagolt (std) ami nagyon szép szám, ám most a Bills def következik, akik Henry kívül eddig minden futót kikapcsoltak a mérkőzésből (64.75 yard átlagosan és 0.38 td), úgyhogy én ilyen sorsot várok Carternek is. 

Courtland Sutton (DEN) vs PHI: Jeudy, Patrick és Fant is teljes értékűen részt tud venni a mérkőzésen, ami a Sutton tulajoknak rossz hír lehet. Ráadásul az előző mérkőzés 2 célbavétele és 1 elkapása (9 yardért egy két pontos kísérletnél) elkeserítő. Az Eagles a WR-ek ellen amúgy sem rossz (átlagban 131.89 yard), így újabb „szenvedésre” számítok Suttontól. 

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site