MockDraft 2.0 – Round 1 (1-17 pick)

Week 9 után jön a heti mockdraft! (Rögzítve: 2021.11.08.)

http://www.tankathon.com/nfl

Google Podcasts

1/1 Detroit Lions

Pick:

Az 1/1 nem változott, a Lions nagyon sok irányba mehet, de talán továbbra is legjobb irány a franchisenak a stabilitás. Így az évfolyam egyik legbiztosabbnak látszó játékosa kerül hozzájuk. A csapat rendelkezik még egy pickkel az első körben, amit felhasználhatnak egy új irányítóra az első kör végén.

1/2 Houston Texans

Pick:

A Texans és Watson helyzete nagyon nehezen értelmezhető. Ha a houstoni csapat elvisz egy QB-t, azzal véglegesnek tekinthető a válás a két fél között. Nem jelenthető ki biztosnak az irányító pick, de jelenleg ez tűnik az egyértelmű lépésnek. Miért Howell? A Tar Heels irányító, elveszítette tavaly szinte a teljes arzenálját, így is nagyon jól működik az offense, még ha a csapat teljesítményén ez nem is látszik. Jellemzően az a játékos, aki a draft folyamat során futhat fel.

1/3 Philadelphia Eagles

Pick:

Az Eagles Slay mellé el tudja hozni a class legjobb CB-jét. Stingley 2019-ben dominálta a pozíciót, azóta számai kicsit visszaestek és sérüléssel is bajlódott, és csapata is messze elmarad az elvártaktól. Azonban egyéni képességei nagyon magasra emelik.

1/4 New York Jets

Pick:

Hutchinson nagyon jó erősítés lenne a Jets csapatának. A 4-3 védelem középen Williams, az egyik oldalon Lawson, a másik oldalon pedig Hutchinson nagyon jó nyomást tudna helyezni az irányítokra. Nem ez a legnagyobb hiányposzt a Jets számára, azonban Hutchinsont nem lehet a táblán hagyni.

1/5 Jacksonville Jaguars

Pick:

Week 9 láthattuk, hogy a Jaguars támadófala nem tudja megvédeni Trevor Lawrence-t. Az LT Cam Robinson szerződése lejár, tehát érdemes lenne a legjobb tackle tehetséggel pótolni.

1/6 Washington Football Team

Pick:

Washington az a csapat, aki kereshet QB-t a drafton. Matt Corral egy nagyon jó évet hoz, ahol nagyon sokat javított legfőbb gyengeségén, a labdabiztosságán. Sokkal kevesebb interceptiont passzol, valamint jobban menedzseli a mérkőzéseket.

1/7 Philadelphia Eagles

Pick:

Az Eagles számára hatalmas erősítés lenne a svájci bicska Hamilton, nagyon jó lenne a secondary-ben a frissítés a draft talán legjobb játékosával. Annak a tudatában húzhatják ki a játékost, hogy a draft közepén még van pickjük erősíteni (Pick 14).

1/8 New York Giants

Pick:

A Giantsnek érdemes lenne a támadófalba fektetni egy Solder utáni időre, azonban amikor egy DE, mint Karlaftis választható, el kell hozni. Agresszív és fizikális Edge, aki folyamatos nyomást tud helyezni az irányítókra.

1/9 New York Giants

Pick:

A Giants számára ezen a ponton nem lenne érdemes elengedni egy elkapó tehetséget. Green (Ikem Ekwonu lopakodik fel) sokat segíthetne a támadófal (tackle) problémáin, azonban ő inkább Guard. Garrett Wilson tökéletesen egészítheti ki Golladayt és Toneyt.

1/10 Miami Dolphins

Pick:

A dolphins támadófal tele van tehetséges játékosokkal. Egy igazi vezéregyéniség még hiányzik, aki összefogja az egész működését. Tua előtt Linderbaum igazi alfa lehet, ahogy azt Iowa-ban bizonyította.

A részletesen a podcastban!

Többit itt láthatod (kövessetek minket Instagramon):

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site