Week 10 – Gergő Sleeperei

D’Ernest Johnson (CLE) @ NE – Kezdjük az egyértelművel. Nincs Chubb és Hunt, Johnson lesz a kezdő futó. Legutóbbi kezdő meccsén 146 yardot futott, 22-t elkapott és szerzett egy TD-t. A mostani ellenfél ráadásul jóval gyengébb futás ellen, mint a Denver. Nem ragozom tovább, ha sikerült megszerezni, mehet a kezdőbe.

J.D.McKissic (WAS) vs. TB – Jobb teljesítményt várok tőle, mint Antonio Gibsontól és nem csak azért, mert Gibsonnak nincs jó szezonja. A fő ok, hogy a Tampa ellen játszanak, akik bár kiemelkedők futás ellen 7,3 elkapást engednek a futóknak meccsenként, McKissicnek meccsenként több mint 4 elkapása van. PPR menyország.

Emmanuel Sanders (BUF) @ NYJ – A Jets nem a legjobb ellenfél az elkapóknak, de a Bills bizonyítani akar a múltheti, megalázó vereség után. Így padlóig fogják nyomni a gázpedált, vagyis mindenki termelheti majd a fantasy pontokat. Sandersnél megvannak a targetek és már 4 TD-t szerzett idén. Flex opciónak kiváló.

Jamal Agnew (JAX) vs. IND – Agnew a kezdő slot a Jaguarsnél és használják is. Targetei az elmúlt négy héten: 7,6,12,5. A Colts kimondottan gyenge elkapók ellen, így egy újabb jó PPR opcióról beszélünk. Amennyiben meg vagytok szorulva elkapó fronton, érdemes adni egy lehetőséget a receivernek.

Noah Fant (DEN) vs. PHI – Elmúlt két mérkőzése: 2 elkapás, 8 yard; illetve Covid miatt kihagyott meccs. Azonban ez előtt, a két meccs előtt jó teljesítményt nyújtott, ráadásul a Philly a liga végén kullog a tight endeknek engedett pontokban. Sokan keresik a jó TE opciókat hétről-hétre, nos, itt egy jó opció a 10. hétre.

Amint láthatjátok minden héten törekszem arra, hogy előző heti sleepert ne hozzak Nektek, hiszen mindig vissza tudjátok keresni az eddigieket és mérlegelhetitek, hogy aktuálisak-e még. A cikk megírása előtt kevertem egy old fashioned-t, így gondoltam a név kötelez és a 9. heti sleeperek közül felhívom a figyelmeteket háromra. A Kenyan Drake, Hunter Renfrow, Van Jefferson (Woods sérült) hármasban ezen a héten is van potenciál, ne feledkezzetek el róluk.

Old fashioned recept a’la Gergő: kockacukor a pohárba, 4-5 csepp bitter mehet rá (pl.: angostura) és egy bárkanál víz (opcionális). Az elázott cukrot összetörjük, majd mehet bele a jég (minél nagyobb annál jobb), erre öntünk 6 cl whisky-t (általában bourbon), elkeverjük a pohárban, majd a citrus héj (kedvtől függően csak narancs vagy narancs és citrom), aminek az olajait belenyomjuk a pohárba, majd a pohár szájára kenjük (érdemes utána beledobni). 😉

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site