Week 11 – Csongor Waiver célpontjai

Újabb hét, újabb waiver célpontok! 

Van Jefferson (LAR) – Bye Week

A Rams kiváló elkapója, Robert Woods egész szezonra kiesett, így kell egy másik WR, aki fellép Cooper Kupp mellé. A los angelesi gárda ugyan megszerezte Odell Beckham Jr.-t, de jó kérdés milyen formában fog játszani a szezon hátralévő részében a szebb napokat is megélt sztárelkapó. Az újonc Van Jefferson azonban eddig is remekelt a Rams színeiben, így könnyen lehet, hogy ő fog feljebb lépni a ranglétrán és lesz WR2 az idény hátralévő részében. Ha így lesz, akkor ebben a támadósorban megtáltosodhat a fiatal játékos, akit érdemes lehet elhoznunk waiverről.

Cam Newton (CAR) vs WAS

Sam Darnold kidőlt a szezon hátralévő részére, Cam Newton pedig visszatért korábbi sikerei helyszínére. Ugyan az előző héten még nem volt kezdő SuperCam, de limitáltan is futott és passzolt is egy-egy TD-t és ha így folytatja, akkor könnyen kiszoríthatja P.J. Walkert. A sérülésből visszatérő Christian McCaffrey-vel és Newtonnal pedig visszatérhet a győzelem útjára a Panthers. Ha szükségünk lenne egy irányítóra a fantasy-csapatunkban, akkor Newton lehet a megoldás, aki már kicsit rozsdásabb, mint legszebb éveiben, de még mindig nagyon veszélyes a földön és a levegőben is.

Rashod Bateman (BAL) @ CHI

Bateman lett a második játékos, aki a szezon során másodszor is felkerül a waiver-listára. (Nem túl jó előjel, hogy az első az a DeVante Parker volt, aki utána rögtön IR-re került.) Ha azonban az újabb sérülés elkerüli Batemant, akkor érdemes lehet felvenni, hiszen az újonc elkapó parádésan játszik bemutatkozása óta. Az előző három héten egyaránt átlépte az 50 yardot – 80, 52, 80 – és csak Hollywood Brownt és Mark Andrews-t vette többször célba Lamar Jackson, mint Batemant. Ha a TD-k is megérkeznek, akkor remek fantasy-pontokat hozhat csapatunknak az újonc játékos.

+1

A.J. Dillon (GB) @ MIN

A Green Bay második számú (?) futója ugyan majdnem minden második ligában foglalt – 44.7% rostered -, de Aaron Jones pár hetes kiesésével az egyik legnagyobb értékké nőheti ki magát fantasy-ban. Ha olyan szerencsénk van, hogy a mi csapatunkban található vagy esetleg senkinél sincs Dillon, akkor azonnal csapjunk le rá waiveren, mert fontos meccseket nyerhet nekünk a fantasy-rájátszásért folytatott küzdelem során.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site