Mock Draft 3.0 – Round 1

Elkészült a teljes első kör mockdraftja. Ezen a ponton még továbbra is a BPA (Best player available) szemlélet dominált. Kiemeltünk pár picket!

@fumble_forum

First Round Mock Draft #amerikaifoci #fyp #football #collegefootball #draftpicks #mockdraft

♬ eredeti hang – fumble_forum

Korábbi MockDraft:

1-8ig

Az első 8 pickben nincsen nagy meglepetés. Green és Ekwonu nagyot lépett előre. Greennel a Texans A/M-ben örületes tempóban gyűjtik a futók a yardokat, és ebben neki hatalmas szerepe van. Ekwonu pedig versenyképes programokkal szemben nagyon jól állta a nyomást, és az elmúlt időszakban nagyon jó teljesítményt nyújtott. Nem volt nagy fókusz rajta, hiszen kisebb programból érkezik, így nem csoda, hogy csak most kezdik el felfedezni a benne rejlő lehetőséget!

9-16ig

Kyle Hamiton csúszik le. Erre számítani lehetett, a safety nem a pozíció, ahol impactra lehet számítani egy rossz franchisenál. A 10. helyen azonban a Dolphins már nem hagyhatja ki a lehetőséget, aki így Jevon Hollanddal nagyon jó páros alkothat, és az egyik legjobb secondary várhatja az ellenfeleket Miamiban. Az Eaglesnek marad a nagyon jó lehetőség, Linderbaum személyében, hogy Kelce pótlására felkészüljenek. A Falcons Wilsonnal rengeteg terhet tud levenni Ridleyről, egy ilyen WR hatalmasat emelne az offensen, ha maradnak Ryan mellett.

17-24ig

A Panthers elléphet Darnoldtól, hiába hívták le az 5. éves opcióját. Willis egy igazi Bumm or Bust QB, akivel érdemes lehet próbálkozni. A Saints és a Patriots a nehezen kifürkészhető csapatok közé tartozik. Brisker needre érkezne Jenkins helyére, London pedig Jonesnak lehet egy nagyon jó elkapó opció.

25-32ig

Jordan Davis a Georgia védelem egyik legjobbja, igazi Steel Curtain választás lenne. A Detriotnak nagyon kell a cornerback/safety pozícióban a mélység, és hasonló igaz a Billsre is, ahol mind a kettő kezdő safety már 30 évnél idősebb. A GB 3-4 védelmében nagyon fontos szerepe van az LB-knek. Smith nagyon jól működhet a rendszerben.

Decemberben jövünk legközelebb Mock drafttal!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site