Week11 – FF Zsolti Love/Hate

Zsolti hozza a Love/Hate playereket!

LOVE:

Myles Gaskin (MIA) @ MYJ: Minden héten szeressük, a Jets ellen futó csapatok RB-it! Múlt héten Matt Breidák robbantottak a new yorkiak ellen. És hát valljuk be Gaskin eddig nem volt túl vonzó opció a kezdőbe (7.7 avg STD), kétszer lépte át a 10 pontot (21.9 rekord az 5. héten a TPB ellen), ám ez most könnyen megtörténhet harmadik alkalommal is. 

D’Onta Foreman (TEN) vs HOU: Újabb radar alatt pickem van a hétvégére. Foreman a múlt héten átvette (átkellett?) a stafétát Petersontól (11 car vs 8 car) és nagyon jól mozgott a Titans offenseben. A Texans védelme az ellenfelek futóinak átlagban 22.2 fantasy pontot enged. Ez és a (előreláthatólag) a mérkőzés képe is jó előjel a Foreman tulajoknak.     

Davante Adams (GB) @ @MIN: Igen, az Adams 3 hete szájhúzással nézik meg a sztár WR számait, ám ez a nihil most befejeződik! Az ellenfél a Vikings lesz, akinek a légelhárító egységük a liga hátsó fele! Átlagban az ellenfél WR-ei 25.9 pontot csinálnak ellenük. Ráadásul egy csoportrangadón nem lesz fél, csak gáz! 

HATE:

Diontae Johnson (PIT) @ LAC: BigBen bevethetősége továbbra is kérdéses és láttuk, hogy Rudolphoval mennyire életképes ez a WR egység. Johnson az 5. hét óta nem csinált DD-t és a Chargers D amilyen rossz futás ellen olyan jó a passzok ellen. (16.2 avg meccsenként az ellenfél elkapóinak)

Zack Moss (BUF) vs IND: A Jets ellen se robbant szét a számlálója Mossnak és mosst (elnézést) egy fokkal komolyabb  védelemmel kell szembenézni. A Colts idén már megfogta Henryt is hozzá képest pedig a Bills futója két polccal lentebbi kategória. Az indianapolisi rush D meccsenként átlagban 14.9 fantasy pontot enged az ellenfél futóinak, amivel a 3. legjobb D-nek számít. 

Corey Davis (NYJ) vs MIA: Flacco kedvenc célpontja egyelőre megjósolhatatlan. Maga a matchup nem számít rossznak fantasy szempontból, de látva a Ravens elleni Miami védelmet már ebben sem lehet biztos az ember. Ráadásul Xavien Howard jobb napjain bárkit megtud fogni.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site