Week11 – FF Zsolti Love/Hate

Zsolti hozza a Love/Hate playereket!

LOVE:

Myles Gaskin (MIA) @ MYJ: Minden héten szeressük, a Jets ellen futó csapatok RB-it! Múlt héten Matt Breidák robbantottak a new yorkiak ellen. És hát valljuk be Gaskin eddig nem volt túl vonzó opció a kezdőbe (7.7 avg STD), kétszer lépte át a 10 pontot (21.9 rekord az 5. héten a TPB ellen), ám ez most könnyen megtörténhet harmadik alkalommal is. 

D’Onta Foreman (TEN) vs HOU: Újabb radar alatt pickem van a hétvégére. Foreman a múlt héten átvette (átkellett?) a stafétát Petersontól (11 car vs 8 car) és nagyon jól mozgott a Titans offenseben. A Texans védelme az ellenfelek futóinak átlagban 22.2 fantasy pontot enged. Ez és a (előreláthatólag) a mérkőzés képe is jó előjel a Foreman tulajoknak.     

Davante Adams (GB) @ @MIN: Igen, az Adams 3 hete szájhúzással nézik meg a sztár WR számait, ám ez a nihil most befejeződik! Az ellenfél a Vikings lesz, akinek a légelhárító egységük a liga hátsó fele! Átlagban az ellenfél WR-ei 25.9 pontot csinálnak ellenük. Ráadásul egy csoportrangadón nem lesz fél, csak gáz! 

HATE:

Diontae Johnson (PIT) @ LAC: BigBen bevethetősége továbbra is kérdéses és láttuk, hogy Rudolphoval mennyire életképes ez a WR egység. Johnson az 5. hét óta nem csinált DD-t és a Chargers D amilyen rossz futás ellen olyan jó a passzok ellen. (16.2 avg meccsenként az ellenfél elkapóinak)

Zack Moss (BUF) vs IND: A Jets ellen se robbant szét a számlálója Mossnak és mosst (elnézést) egy fokkal komolyabb  védelemmel kell szembenézni. A Colts idén már megfogta Henryt is hozzá képest pedig a Bills futója két polccal lentebbi kategória. Az indianapolisi rush D meccsenként átlagban 14.9 fantasy pontot enged az ellenfél futóinak, amivel a 3. legjobb D-nek számít. 

Corey Davis (NYJ) vs MIA: Flacco kedvenc célpontja egyelőre megjósolhatatlan. Maga a matchup nem számít rossznak fantasy szempontból, de látva a Ravens elleni Miami védelmet már ebben sem lehet biztos az ember. Ráadásul Xavien Howard jobb napjain bárkit megtud fogni.