Week 11 – Gergő Sleeperei

E heti sleepereim, mind a ’next man up’ filozófia képviselői. Érdemes kezdőként számolni velük a héten, de sokuknál, ez erre az egy hétre igaz.

A.J. Dillon (GB) @ MIN – Dillon nem csak egy hétre megoldás, hiszen Jones vélhetően két hetet hagy ki, illetve Jones játéka mellett is használható fantasy pontokat termel a brutális combjairól ismert futó. Elmúlt héten két TD-t is futott és ebben a Packers offenseben elsőszámú fantasy futónak számit.

M. Ingram (NO) @ PHI – Visszatért New Orleansba Ingram és első kezdő meccsén futott egy TD-t és a levegőben is veszélyes volt. A Philly védelme kedvezőbb ellenfél a futók számára, mint a Titans (velük játszott a Saint múlt héten), így most is szép számokat várhatunk a régi-új Szenttől.

Jeff Wilson (SF) @ JAC – Idén már többször vártuk, hogy megérkezik Wilson a fantasy szezonba és használható opcióvá válik, azonban ez eddig nem történt meg. Most, hogy E. Mitchell is kiesett (figyeljétek a státuszát, mert doubtful a besorolása) megkapja a kezdő pozíciót a 49ersnél és a Jaguars ellen megmutathatja, hogy több bizalmat érdemelne edzőitől.

Michaell Gallup (DAL) @ KC – Előző héten visszatért IR-ről, és 3. számú elkapóként szerzett 42 yardot. A. Cooper Covid-IR-en kötött ki, így második számú elkapóként fog játszani a Cowboysban. Gallup tudása kiemelkedő, azonban a Dallas támadósora tele van sztárokkal, így meg kell ragadnia az adódó lehetőségeket. Cooper két hétig nem fog játszani, amennyiben felveszitek Gallupot waiverről, jövőhéten is jó flex opció lehet.

Cole Kmet (CHI) vs. BAL – Ebben az esetben, nem a saját pozíciójából esik ki előle ember, hanem a nagynevű elkapó Allen Robinson. Nos, Robinson neve tényleg nagy, idei teljesítményére azonban ez már nem elmondható. Ennek ellenére is több elkapsa, targete és yardja van, mint Kmetnek, aki mind három statisztikában a harmadik helyen tanyázik csapatában. Targeteinek száma, így vélhetően nőni fog a TE-nek, aki jó PPR opció lehet a héten. Ahhoz, hogy standard ligákban is jó opcióvá váljon, növelnie kell a kevés red zone targetjét.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site