Week 12 – Csongor Waiver célpontjai

Újabb hét, újabb waiver célpontok! 

Pat Freiermuth (PIT) @ CIN

Freiermuth hétről hétre megmutatja, hogy miért ő Big Ben harmadik kedvenc célpontja – Diontae Johnson és Chase Claypool után -, ráadásul a red zone-ban is remekel. Utolsó négy mérkőzésén négy TD-elkapása van. Ha hiánycikk a fantasy-csapatunkban a TE, akkor érdemes lecsapni a pittsburghi 88-asra.

Elijah Moore (NYJ) @ HOU

Ezen a héten két olyan játékos is waiver-listára került (Freiermuth és Moore), aki már korábban is szerepelt rajta. De ha ilyen kiválóan teljesítenek, akkor nincs mit tenni. A rookie elkapónak mindegy, hogy ki a Jets kezdő irányítója, ő hétről hétre parádésan teljesít. A Dolphins elleni mérkőzésen 8 elkapása volt, 141 yardért és egy TD-ért. Ha így folytatja a fiatal játékos, akkor nem csak fantasy-tulajdonosai örülhetnek, de az Offensive Rookie of the Year díjért is csatába szállhat.

Boston Scott (PHI) @ NYG

Az Eagles futójátéka megállíthatatlan. A liga egyik legjobb futás elleni védelme, a New Orleans Saints ellen is több, mint 200 yardot tettek meg a földön a háromfejű szörnynek, Jalen Hurtsnek, Miles Sandersnek és Jordan Howardnak köszönhetően. Sanders sérülése alatt Boston Scott volt a harmadik fej és most Jordan Howard kiesésével ismét visszatérhet a 26 éves futó. Ha a philadelphiai futójáték továbbra is tündökölni fog, akkor Sanders mellett Scott is parádés számokat hozhat fantasy-tulajdonosainak.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site