Week12 – FF Zsolti Love/Hate

Zsolti hozza a Love/Hate playereket!

LOVE:

Antonio Gibson (WAS) vs SEA: Ha azok a fumbleok nem lennének….De vannak/voltak! Gibson mióta egészséges nagyon biztató volt, méghozzá két komolyabb D ellen (TPB, CAR). Most még a matchup is kedvez neki, ugyanis a Hawks rush D a liga hátsó fele. 122.2 yardot engednek átlagban meccsenként a földön, fantasy szemszögből pedig 23.2 pontot engednek átlagosan az ellenfelek futóinak! 

Miles Sanders (PHI) @ NYG: Sanders is hasonló problémákkal szenved mint fentebbi kollégája. A fumble az ő statisztikáját is „besározta”. Az Eagles offense eddig szinte mindenkit szétfutott, nem lesz ez másképpen a liga 11. legrosszabb futás elleni védelmével se. A Giants földön 119.7 yardot enged átlagban meccsenként. Kedvező hír a tulajok számára, hogy Jordan Howard is kikerült egy kis időre a képből sérülés miatt. Itt az ideje bizonyítani Miles. 

Cordarrelle Patterson (ATL) @ JAX: Igen, az atlantai O romokban, de mikor Patterson játszik akkor ő „fény az éjszakában”. Hosszabb ideje volt pihenni a Falconsnak, aminek CP örült a legjobban. A Jags futás és passz ellen is liga közepe, ami kedvező lesz az RBWRTEKR pozíción játszó sztárnak(?). Ceeflash az első hét és a 10. hét kivételével (itt sérült meg a 2. negyedben) nem volt még DD pontszám alatt (STD)

HATE:

Cortland Sutton (DEN) vs LAC: Dionte Johnsont nem igazán érdekelte a L/H lista a múlthétről, ugyen ennél a matchupnél, ám Sutton más kaliber, vagyis a kiszolgáló személyzete egy polccal talán még mindig lentebb van. Megkapta a nagyfizetést a WR1 a héten, így van ok az ünneplésre. Pech, hogy a matchup nem jó. A Chargers pass D átlagosan meccsenként 17.0 pontot enged az ellenfél elkapóinak. Mindösszesen 209.9 yardot a levegőben, ami így top 5-ös egységnek számít.  

Odell Beckham Jr. (LAR) @ GB: Igen, biztatóbbak a kilátások mint a 9ers ellen, ám ne üljünk fel erre a vonatra. Főleg úgy, hogy a GB pass D top 10-es (213.2 yds/meccs, száraz „fantasyre” lefordítva ez a D 20.9 pontot enged az ellenfél elkapóinak, a ligaátlag pedig 21.7). Ugyan volt egy extra hetük összeszokni Stafforddal, ám ennek ellenére még mindig nem érzek egy gyenge FLEX-nél jobb pozíciót Beckhamben.   

Zack Moss (BUF) @ NO: Rövid hét, borzalmas játék, RBBC (?) és ha ennyi nem elég egy top run D (köszi, Eagles a megerősítést….). Ideje, hogy Moss ne legyen instant kezdő még FLEX-en se. 4. hét óta nem tudott DD-t hozni, ami korábban kisegítette (TD-k) most már az sincs meg. Padra, semmiképpen se hadba!  

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site