Week 12 – Gergő Sleeperei

TY Johnson (NYJ) @ HOU – Nincs M. Carter, így Johnson labdaérintéseinek száma meg fog nőni. Elkapásokban már eddig is jeleskedett, így PPR ligákban magas padlóval rendelkezik, és a Texans gyenge futás elleni védelme a magas plafont is biztosítja.

Rex Burkhead HOU vs. NYJ – Két használható futó maradt a ’karámban’. D. Johnsont azonban lekörözte Burkhead mind érintésekben, mind hatékonyságban, így a Jets ellen rá teszem a voksom. Előző mérkőzésén nem volt elkapása, de ez meg fog változni, hiszen játékának ez az aspektusa az, amiben kiemelkedőt nyújtott a Patriotsnál.

Laviska Shenault Jr. (JAC) vs. ATL – Jamal Agnew kidőlt, így újra behúzódhat slot pozícióba, ahol kiemelkedőt nyújtott a múltban. Ráadásul Agnew kiesésével kénytelenek lesznek többet is használni. A Falcons is jó ellenfél minden elkapónak, így idén végre robbanthat.

Josiah Deguara (GB) vs. LAR – Deep sleeper, így ha van jobb megoldás nem éri meg kockáztatni vele, de Tonyan sérülése óta többet néz irányába Rodgers (M. Lewis használata nem változott). Aaron sérülése miatt gyorsan akar majd szabadulni a labdától, így a TE jó opció lehet. Az ellenfél is jónak tűnik, hiszen a Rams elmúlt három meccsén engedett TD-t, tight endnek.

Cam Newton (CAR) @ MIA – Yes he Cam! 🙂 2 passzolt TD, 0 INT, 1 futott TD; ez volt idei első, kezdő mérkőzésén a teljesítménye. Nem rossz, sőt! Még egy hét Carolinaban, amikor gyakorolhat és tanulhatja a play bookot, így remélhetőleg ennél is jobb teljesítményre lesz képes a Miami ellen.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site