Week13 – FF Zsolti Love/Hate

Zsolti hozza a Love/Hate playereket!

LOVE:

Alexander Mattison (MIN) @ DET: Ha valaki jó handcuff akkor az Mattison. Cook ugye egy két hétre kidőlt, így ismét előléphet. Az ellenfél pedig az a Lions akik pont nem a betonkemény futáselleni védelemről híresek (avg. 133.9 yds/meccs). Az 5. héten már találkozott a két csapat és akkor is Mattison volt a kezdő futója a Vikingsnek, ami cirka 20 pontot jelentett a „tulajdonosainak” (19.3 pts, STD). 

Mike Evans (TPB) @ ATL: Evans az Atlanta ellen mindig szép számokkal „kecsegtet”. Ez most sem lesz másképpen. A Falcons pass D a liga hátsó fele, ráadásul ez az elkapó egyik kedvenc párharca. A 2. héten könnyed 19.5 pontot hozott ellenük (STD). Ez a határ most sem elérhetetlen, ráadásul AB továbbra is maródi listán, így az „ő” targetei is maradnak a közösben. 

DeAndre Hopkins (ARI) @ CHI: 4 hét pihenő után Nuk és Murray is visszatér, ami csak bizakodásra adhat okot. Ráadásul a matchup is kedvező, ugyanis a Bears pass D 24.7 fantasy pontot (STD) ad átlagban az ellenfelek elkapóinak. Hopkins átlaga 11.3, ezt a számot ezen a hétvégén könnyen felülmúlhatja. 

HATE:

Devin Singletary (BUF) vs NE: Igen, a Pats D-t szétfutotta a Titans, igen, nincs Moss, DE! van Breida, ráadásul Singletary-ben már nagyon nem lehet hinni. 6.3 avg, kétszer ment DD-t az évben, ráadásul biztosak lehetünk benne, hogy BB „felkeményíti” a Pats futás elleni védekezését (avg. 115.8/meccs, 20. a ligában)

David Montgomery (CHI) vs ARI: Egyelőre keresi magát a sérülésből visszatérő RB. Az arizonai matchup most ezen annyira nem fog segíteni. Ellenfél futóinak a Cards D meccseként átlagban 15.7 pontot enged, szemben a 18.0-ás NFL-es átlaggal. Így óvatosabban kell bánnunk a héten Montgomeryvel és nem meglepődni azon, ha 10 pont alatt marad. 

Elijah Moore (NYJ) vs PHI: Wilson visszatért, így lehetett számítani egy kisebb visszaesésre, ami be is igazolódott. Ez a trend nagyon könnyen folytatódhat az Eagles ellen is. Mivel a philaelphiai pass D igencsak az élmezőnybe tartozik. Konkrétan a 3. legerősebbek , számszerűsítve az ellenfelek WR-ei átlagban 17.3 pontot hoznak ellenük (21.5yds/g az NFL átlag), így ne várjunk erős hétvégét a tehetséges elkapótól. 

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site