Week 13 – Gergő Sleeperei

Gergő hozza most is a szunnyadó játékosokat!

Jamaal Williams (DET) vs. MIN – Swift nem játszik, így Williams az elsőszámú elkapó, ráadásul szinte végig a pályán lesz. Williams jó futó és eddig is bőven 10 labda érintés fölött átlagolt, de most könnyen átlépheti a 20-25-ös sávot. Az ellenfél is kedvező, hiszen a Vikings pocsék futás ellen, mehet a kezdőbe az ex-Packer.

Boston Scott (PHI) @ NYJ – A Jets ellen ő fogja betölteni a rövid yardos futó szerepét, hiszen nincs Jordan Howard. Ez a szerep kecsegtető egy gyenge védelem ellen. Idén 4 TD-t futott, ez a szám magasabb lesz a mérkőzés után, a Philly kezdő irányítójának kilététől függetlenül.

DeSean Jackson (LV) vs. WAS – Minden mérkőzésen nő a snap száma és legutóbb megmutatta, hogy ő még mindig a régi DJax és 35 évesen sem érik utol, ha begyújtja a rakétákat. Természetesen egy ilyen mélységi célpont sosem életbiztosítás, de Waller hiányának köszönhetően biztosítottak az irányába szálló labdák. Alacsony padló, magas plafon. Úgy érzem, ezen a héten Fortuna azok mellé áll, akik a kezdetik Jacksont.

Gerald Everett (SEA) vs. SF – Elmúlt három mérkőzésén többet vették célba, mint előtte egész szezonban. Ezt a használatot fantasy pontokkal hálálja meg. Végre azt a teljesítményt nyújtja, amit év elején vártunk tőle, így ha nincs top TE a csapatunkban, érdemes Everettet betenni a kezdőbe.

Jawonte Williams (DEN) @ KC – Beleerőltettem a sleeper kategóriába, amit az eddigi teljesítménye után nem érdemel meg, hiszen RB committeeben is szépen termelte a pontokat, azonban nem játszik a héten M. Gordon. Igazi RB1 terhelésre számíthat Williams és ezt meg is fogja hálálni. Amennyiben elsiklottál volna a Denver futóhelyzete fölött és van lehetőséged kezdőbe tenni J. Williamst, ne is gondolkodj, must start.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site