Week14 – FF Zsolti Love/Hate

Zsolti hozza a Love/Hate playereket!

LOVE:

Saquon Barkley (NYG) @ LAC: Ha valamikor akkor most teljes gáz Barkleyval. A Chargers futók ellen meccsenként 22.0 fantasy pontot (STD) nyel be átlagban! Az ellenük menetelő RB-k avg. 118.83 yardot tesznek bele a közösbe, a 15 TD pedig már csak megfejeli a történetet. Barkley a sérüléseinek is „köszönhetően” az 5. (!!!) hét óta nem volt SD felett, úgy hogy a 4 hetes kihagyás óta rendesen van használva. Ez a rossz széria most megszűnik! 

Clyde Edwards-Helaire (KC) vs LV: Sérülése óta CEH 10.9 pontot átlagol. Szemtesztre pedig Reid és Mahomes is kezdi felfedezni, hogy lehet vele valamit kezdeni. Ellenfél az a Raiders, akik a Chargeshez hasonlóan gyenge run-D-vel operálnak (LV 27th lsd fentebb LAC). A 9.5-ös avg (STD) meg lesz döntve ezen a hétvégén! 

Terry McLaurin (WAS) vs DAL: 2 hét „nihil” után eljött a hét ahol lehet robbantani! Ezzel élni fog Scary! A matchup kedvező, Diggs parádés játéka ide vagy oda, ez a pass-D a liga hátsó sorainak egyike. A Cowboys az ellenfél elkapóinak áltagban 25.2 pontot enged, szemben az NFL átlaggal ami 21.4.  Yessssir! 

HATE:

Ezekiel Elliott (DAL) @WAS: Az ajtón kopogtató Tony Pollard szelleme vagyok! Zeke sérüléséről (?) továbbra se tudunk semmit, annyi biztos, hogy az év eleji robbanékonyság elveszett és vele együtt a monster fantasy pontok is! A 8. heti BYE óta meccsenként 9,5 pontot átlagol (előtte 16.6 avg !!!) A WFT run-defense a liga első fele, úgyhogy a 16 környéki átlag megközelítésére most se nagyon számítsunk!   

Jerry Jeudy (DEN) vs DET: Ide most bármelyik Broncos elkapót írhatnám a kedvező matchup ellenére is, ám amíg Teddy „Two Gloves” az irányító addig ez az átlag alatti teljesítmény továbbra is folytatódni fog. Jeudy idén még nem csinált DD-t, ami az előjeleket látva nem ezen a hétvégén fog megszakadni! 

Tevin Coleman (NYJ) vs NO: Carter kiesésével ténylegesen RB1-be lépett be Coleman, azonban ezen a héten sem egy számára kedvező matchupba „csöppen”. A Saints run-D továbbra is elit. Az ellenfél futóinak áltagban 15.5 fantasy pontot enged, szemben az NFL átlaggal ami 18.5(!!).

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site