Week 14 – Gergő Sleeperei

Gergő hozza most is a szunnyadó játékosokat!

Jamison Crowder (NYJ) vs. NO – C. Davis nem játszik, így meg fog nőni a targetei száma, amit a Saints gyenge passzvédelme ellen komoly pontokra tud majd váltani. PPR ligákban könnyen lehet a mérleg nyelve, érdemes betenni a kezdő csapatba.

Jalen Guyton (LAC) vs. NYG – Kiesett K. Allen, vagyis Guyton nagyobb szerepet fog kapni, így múlt heti kimagasló teljesítményét könnyen megismételheti. A jó előjelekre tesz rá egy lapáttal, hogy a Giants védelme nagyon sebezhető a levegőben. Jóslat: 6 elkapás, 110 yard, TD.

Allen Lazard (GB) vs. CHI – R. Cobb nem játszik ezen a mérkőzésen (könnyen lehet, hogy idén már nem látjuk), így biztosra vehetjük, hogy mind MVS, mind Lazard több labdát fog kapni a megszokottnál. Míg MVS igazi boom or bust játékos addig Lazard padlója magas, hiszen jóval több rövid- és középtávoli passzt fog kapni. Ráadásul magassága és súlya miatt az end zoneban is kiváló célpont.

Jeff Wilson (SF) @ CIN – J. Hasty talán egészségesebb és a futásonként hozott yard átlaga is magasabb, azonban vélhetően Wilson lesz a bell cow RB a Cincy ellen. A több lehetőség természetesen magasabb potenciált is jelet, illetve a rövid yardos szituációknál is Wilsont fogja használni a Frisco, vagyis ő lesz a goal line futó.

Austin Hooper (CLE) vs. BAL – Nem lép pályára D. Njoku, így Hooper lesz az egyetlen értékelhető TE a Brownsnál. Ez is elég lenne, hogy megemlítsük, mint sleeper, azonban a Ravens gyenge a TE-k ellen. Amennyiben meg vagytok szorulva TE pozícióban, érdemes adni neki egy lehetőséget.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site