Week 15 – Csongor Waiver célpontjai

Újabb hét, újabb waiver célpontok! 

Amon-Ra St. Brown (DET) vs ARI

Az előző héten is felkerült a waiver-listára egy Lions elkapó Josh Reynolds személyében. A Rams korábbi WR-e és Jared Goff között remek az összhang, de az elmúlt pár összecsapáson az újonc Amon-Ra St. Brown még nála is jobban teljesített. A Lions elkapója teljesen felvette az NFL ritmusát, a Broncos ellen tizenkétszer vette célba Goff, ezeből a passzokból pedig 73 yardot össze is hozott St. Brown. Ha kevés elkapó van a csapatunkban, akkor érdemes lehet felvenni a Detroit WR-ét a waiverről.

Donovan People-Jones (CLE) vs LV

Odell Beckham Jr. kivágása óta People-Jones fellépett második számú elkapóvá Jarvis Landry mellé. A Browns utolsó két mérkőzésén csak Landry felé szállt több labda, mint a 22 éves csapattársa felé. People-Jones is hasonló cipőben jár, mint St. Brownt, így őt is érdemes lehet megszerezni waiverről.

Allen Lazard (GB) @ BAL

A héten a harmadik játékosunk is egy elkapó. Lazard egy sérülés miatt lett WR2 Green Bayben – Cobb esett ki az egész szezonra. A Chicago elleni rangadón pedig rögtön meg is mutatta Lazard, hogy mire lehet számítani tőle a szezon hátralévő részében (6 rec, 75 yard, 1 TD). Lazardot is érdemes lehet elhozni waiverről, hiszen Davante Adams után valószínúleg felé fognak a legtöbbet szállni Aaron Rodgers labdái.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site