Week 15 – Gergő Sleeperei

Gergő jön most is a sleeperekkel!

DeVante Parker (MIA) vs. NYJ – IR-ről visszatérve 5 passzból 5 elkapást hozott 62 yardért. Volt egy bye week előző héten, így extra időt tölthetett a regenerálódással. A Miami passzjátéka egyre nagyobb teret kap a támadó játékban, ami növeli Parker értékét és J. Waddle nem játszik, így igazi első számú elkapó lesz a mérkőzésen.

Russel Gage (ATL) @ SF – Gage az első számú WR a csapatnál és az elmúlt négy héten értékelhető fantasy számokat hozott. A Frisco védelme gyengén teljesít az elkapókkal szemben, így Gage jó opció a hétre. 

D’Onta Foreman (TEN) @ PIT – D. Henry hiányában is a futójátékra támaszkodik a Titans és eredményesen is csinálja. A legtöbbet használt futó a csapatban, Foreman és szépen is termel, ráadásul a Steelers védelme ellen jól termelnek a futók. Foreman kiváló flex opció hétvégi meccsünkre. 

Chase Edmonds (ARI) @ DET – Visszatér a pályára Edmonds. Conner kiválóan teljesített egyedül is, azonban Edmonds vélhetően visszakapja sérülés előtti snapjeit. Conner játszani fog a héten, de sérüléssel bajlódik, ami növelheti Edmonds használatát. Ráadásul a visszatérő futót a passzjátékba is be kell vonnia a Cardinalsnak, mert nem lesz Hopkins.

Eagles DEF vs. WAS – A Philly védelem jól teljesít az elmúlt időszakban, ráadásul a komoly problémákkal küzdő Washington ellen fognak pályára lépni. Nem bízol a védelmedben, mehetnek a Sasok a kezdőbe. Amennyiben felveszed őket, ne is engedd el, hiszen kedvező a playoff sorsolásuk: vs. WAS (ezen a héten), vs. NYG, @ WAS.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site