Week 16 – Csongor Waiver célpontjai

Újabb hét, újabb waiver célpontok! 

Duke Johnson (MIA) @ NO

Phillip Lindsay ugyan visszatér a COVID-19 listáról a Miami következő mérkőzésére és Myles Gaskin is bevethető, de Johnson előző heti teljesítménye mellett nem szabad szó nélkül elmenni. Gaskin egész szezonban szenved és a frissen igazolt Johnson huszonkét labdacipelése során 107 yardot futott 1 TD-ért, egy elkapás és további 20 yard mellett. A korábbi Browns és Texans játékos könnyen lehet, hogy elsőszámú futó lesz Miamiban a szezon hátralévő részében, aminek fantasy-tulajdonosai örülhetnek majd a legjobban. Így tehát érdemes lehet felvenni waiverről a 28 éves játékost a fantasy-rájátszásra.

Jeff Wilson (SF) @ TEN

Eli Mitchell már két mérkőzést is kihagyott agyrázkódása miatt. Egyelőre továbbra sem edz a futó, a San Francisco pedig csütörtök este játszik a héten, így Wilson továbbra is megtarthatja az RB1 pozíciót. Ennél nem is kell több indok, hogy a San Francisco rendszerében mindig parádézó futók közül felvegyük waiverről a depth chart legtetején álló játékost.

Tyler Johnson (TB) @ CAR

Chris Godwin IR-re került és egész szezonra kiesett, Mike Evans is meghúzódott a Saints ellen és pár hetes kihagyás várhat rá, Antonio Brown pedig most tér vissza eltiltása után. Johnson óriásit léphet előre a Tampa Bay depth chartján és Tom Bradyvel az irányító poszton remek számai lehetnek a következő hetekben a fiatal elkapónak. A fantasy-rájátszás egyik legnagyobb meglepetése és nyereménye lehet Johnson, így érdemes lehet felvennünk őt waiverről.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site