Week 16 – Gergő Sleeperei

Gergő jön most is a sleeperekkel!

Justin Jackson (LAC) @ HOU – Ekeler nem játszik a héten, így Jackson lesz a kezdő futó. Már előző héten is szépen termelt Jackson, amikor lehetőséghez jutott, egy teljes mérkőzés alatt szép pontokat fog hozni. Az ellenfél is kedvező, kezdőbe vele.

Jamaal Williams (DET) @ ATL – Swift előfordulhat, hogy játszik, de ebben az esetben sem lesz 100%-os. Williams komoly szerephez juthat ezen a meccsen, ráadásul a Falcons védelme gyengén teljesít a futás ellen.

Mecole Hardman (KC) vs PIT – T. Hill játszik, T. Kelce nem, így Hardman lesz a második számú célpont. A Chiefs támadósora, az év második felében már jól teljesít, tehát bízhatunk benne, hogy Hardman szép számokat hoz ezen a héten.

Ricky Seals-Jones (WAS) @ DAL – RSJ a Washington első számú TE-je és Heinicke visszatérésével ismét sok yardot és TD-t is várunk tőle, sőt követeljük 15. heti teljesítménye után. Amennyiben nincs kiemelkedő TE a csapatunkban Seals-Jones az emberünk.

Matt Ryan (ATL) vs. DET – Ryan ezen a héten végre jó teljesítményt fog nyújtani. Idén nem a szebbik arcát mutatja, azonban az e-heti előjelek jót mutatnak. Várakozásom szerint most vasárnapi teljesítménye top5-ös lesz, idei pontjai között.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site