Week 17 – Gergő Sleeperei

Gergő jön most is a sleeperekkel!

Dare Ogunbowale (JAC) @ NE – J. Robinson helyén már az első meccsen is szépen gyártotta a fantasy pontokat. Második kezdő mérkőzésén is jól teljesíthet, hiszen a Patriots nem védekezik jól a futók ellen, amikor azok a levegőben kapják a labdát. Ogunbowale pedig bizonyította, hogy jó elkapásokban.

Derrick Gore (KC) @ CIN – D. Williams lesz a kezdő, azonban a snapek el lesznek osztva a két futó között. Williams bír a magasabb padlóval, de Gore plafonja magasabb, levegőben mutatott hatékonyságának köszönhetően. Amennyiben hallgattatok Csongorra és felvettétek hét elején, mehet a kezdőbe.

K.J. Osborn (MIN) @ GB – Az ellenfél nem ideális, de Thielen hiánya és az elmúlt időszakban mutatott jó teljesítménye, egyértelmű kezdővé teszi Osbornt. Utolsó négy mérkőzésén 26 targetje volt, melyet 3 TD-ra és szép fantasy pontokra váltott.

Robby Anderson (CAR) @ NO – Mélyebb ligákban és elkapó gonddal küzdő csapatoknak ajánlom. Megbízhatatlan idén, de az elmúlt három meccsen jól muzsikált: 30 target, 171 yard és 1 TD.

Jarvis Landry (CLE) @ PIT – PPR gyöngyszem lesz a héten Landry, ugyanis a Steelers pont abban gyenge, amiben ő kiemelkedő. A pálya közepén tömni fogják labdával, amit a Pittsburgh nem tud levédekezni, így nagyon magas padlóval rendelkezik.