Fantasy-értékelő: Steelers

Fantasy star: Diontae Johnson

A szezon elején nagyon magas volt ez elvárás a Steelers elkapó hármasával szemben. Már tavaly sejthető volt, hogy Johnson lehet a csapat elsőszámú WR-e. Claypool nem csak a fantasy értékéből, de szimpátiájából is veszített 2021-ben, Juju pedig az év elején megsérült, így hamar súlytalan lett. Harrisnek nagyon jó rookie éve volt, de a ‘volumen’ nem volt teljesen arányos a fantasy teljesítménnyel. Johnson az év végén PPR WR8 lett, és szerzett 1161 yardot és 8 TD-t. Az egyik legkonzisztensebb játékos volt a pozíciójában, csak 1 meccse volt 10 pont alatt (Week 15 vs TEN 9.80). Sokkal jobban hozta az elkapás utáni yardokat, valamint a droppok számát (5) is jelentősen csökkenti tudta a korábbi évhez képest. Minden fantasy játékos izgatottan várhatja, hogy a Big Ben utáni időszakban meg tudja-e ismételni Johnson a 2021-es teljesítményét.

Fantasy breakout: Pat Freiermuth

Két játékos miatt lehet meglepetés Freiermuth szereplése ebben a kategóriában. Az egyik ilyen Kyle Pitts, aki jelentősen elvette a fókuszt a fiatal TE teljesítményről, amíg Pitts a yardokat gyűjtötte az év során, addig Freiermuth 7 TD-t is szerzett, és igazi Redzone célpont lett a szezonban! Csapaton belül Najee Harris is ide kerülhetett volna, de ő már most első körös fantasy pick volt, így az elvárásokat teljesítette, azonban a TE teljesen túlszárnyalta azokat.

Fantasy Bust: JuJu Smith-Schuster

Kegyetlennek tűnhet, hogy egy sérült játékos került ide, de Juju amikor a pályán volt, akkor sem volt meggyőző. A pályán kívüli viselkedése sem tette szimpatikus választásnak, a fantasy-ownerek jogosan félhettek tőle, hogy még egy fantasy csapat öltözői hangulatát is lerontaná. Amikor a pályára lépett, akkor sem volt meggyőző, inkább egy kiegészítő opció volt, rövid yardos lehetőségek, közepes alatti catch rate, és kevés upside jellemezte a játékát. Juju szerződése lejár, és nagy kérdés, hogy marad-e jelenlegi csapatában, vagy máshol próbálja meg visszanyerni korábbi formáját!