Vegas Odds – 1/1 pick

Már biztossá vált, hogy Jaguars lehet az első csapat a drafton, aki játékost választhat. Rengeteg a hiányposzt a csapaton belül, így szinte biztos, hogy az általuk a draft legjobbnak tartott játékost fogják draftolni (Best Player Available).

Egészen a 2017-es draftig kell visszamennünk, amikor az 1/1 nem irányító volt. Akkor a Brownhoz Myles Garrett-et (A&M) jelentette be Goodell a drafton. A fiatal passrusher papírforma szerint volt elsőként kiválasztva. Azóta minden évben a drafton irányító volt először választva.

Jelenleg Las Vegas szerint a két fiatal passzsiettető (Hutchinson, Thibodeaux) a legesélyesebb a 1# pickre. Három irányító került fel a listára, ami szinte lehetetlen, amíg a Jaguarsnál a cetli, úgy tűnik a fogadó iroda számít arra, hogy pickcsere történhet. Pickett kevésbé meglepő, azonban Corral és Willis mindenképpen meglepetés, hogy a listán szerepel. Willis az évvégére lecsúszott a radarról, és bár Corral sérülése enyébb, így is váratlan lenne kiválasztása.

A többi játékos realitása nagyon kicsi. Neal egy jó prospect, azonban az 1/1 szinte elképzelhetelen. Hasonló igaz Stingley-re és Leal-re is, pozíciójukban nincsen akkor különbség köztük és a class többi játékosai között. Hamilton talán a legjobbja az évfolyamnak, azonban a posztja miatt nem faktor, de az előbbi játékosokhoz képest több esélye van.

https://www.vegasinsider.com/nfl/odds/draft/