Fantasy-értékelő: Ravens

Fantasy star: Mark Andrews

A legjobb TE 2021-ben Andrews volt, így nem véletlen, hogy ő a Ravens sztárja. Poszttól függetlenül is kiemelkedő teljesítményt nyújtott, hiszen egész évben megbízható volt, PPR ligákban összesen négyszer hozott 10 pont alatt (ezek közül kétszer 9 fölött termelt). Ráadásul nem egyszer nyerő ember volt, hiszen több 20+ pontos meccse is volt, köztük egy-egy 30+ és 40+ pontos mérkőzéssel. Ár-érték arányban egyedül D. Schultz említhető vele egy lapon, de majd’ 100 pontot vert rá a szezonban.

Fantasy breakout: Devonta Freeman

Nem volt olyan fantasy játékos Baltimore-ban, aki megközelítette volna Andrewst (Hollywood Brown végre értékelhető szezont hozott, de nem került be a top20-ba posztján). Így a csapat breakoutja az a játékos, akitől nem vártunk idén semmit, sőt voltak, akik már lezártnak tekintették az NFL karrierjét. Freemant 2021 szeptember 9-én igazolta le a Ravens és a második héten már kapott is 2 labdaérintést. Folyamatosan növelték a terhelését és voltak hetek, amikor igazi lead backként használták. Mondhatjuk, hogy ’elővett valamit a régiből’, hiszen földön és levegőben is szépen termelt; szerzett 6 TD-t és nyolc éves pályafutásának 4. legjobb átlagával futott (4,3 yard).

Fantasy bust: Lamar Jackson

Ezt a címet Jackson a sérüléseknek is köszönheti, de amikor pályán volt sem hozta azt a domináns teljesítményt, amit a szezon előtt vártunk tőle. Természetesen voltak jó meccsei, de sokszor maradt 20 pont alatt és voltak 10 pont körüli meccsei is. Összességében rosszul jártak a fantasy tulajok, akik draftolták, hiszen magas volt az ADP-je, de nem fért be a top15-be az irányítók között. Gyenge teljesítménye az akadozó passzjátékának és a kevés futott TD-nek (2TD, az is egy meccsen) köszönhető.