Fantasy-értékelő: Dolphins

A szezon egyik legrosszabb – szezon eleje – és legjobb – szezon vége – csapata is egyben, a Miami Dolphins.

Fantasy star: Jaylen Waddle

Waddle-ért feltradelt a drafton a Dolphins és nem is járt rosszul az üzlettel a miami-i alakulat. Rookie szezonjában rögtön a hetedik legtöbb elkapást (104) hozta össze a kiváló WR, 1015 yard és 6 TD mellett. A fantasy-rájátszásban ugyan nem remekelt Waddle, de az egész szezont figyelembe véve kiválóan teljesített, négy 20 pont feletti mérkőzést és egy hatmeccses sorozatot is maga mögött tudhatott, amikor nem szerzett 10 pontnál kevesebbet (HalfPPR).

Fantasy breakout: Jaylen Waddle

A breakout címet is Waddle zsebelhette be, hiszen a legtöbb ligában még csak draftolva sem volt, így aki waiveren felvette az jól járt vele. Nem volt nehéz dolga a Dolphinsban, hiszen rajta kívül fantasy szempontból csak Mike Gesicki és a DEF hozta a tőlük elvárhatót, a többi Delfin nem muzsikált a legfényesebben.

Fantasy Bust: Myles Gaskin

Sok Miami játékos fuccsolt be a szezon során, Tua is gyengélkedett, Will Fuller az egész szezon során sérült volt, de a legnagyobb csalódást Myles Gaskin okozta. Átlagosan a 47. helyen kelt el a draftokon, ami egy tizenkét fős ligában a negyedik kört jelenti. Ehhez képest egyetlen meccsen tudott 20 pontnál többet szerezni (31.9), és az utolsó hat héten egyszer sem érte el a 7 pontot, úgy hogy végig egészséges volt.