Fantasy-értékelő: Jets

Fantasy star: Elijah Moore

Week 7-ig nagyon nem úgy látszott, hogy az újonc Moore szóba jöhet, mint fantasy sztár, de utána valami megváltozott, és egyre nagyobb szeletét kezdte el kiharapni a passzjátéknak. Nagyon jól használta ki, hogy Wilson sérülése után sokkal erősebb lett a slot posztnak a szerepe, és ezzel együtt a TD-k is érkeztek. Week 8 és Week 13 között igazi WR1 számokat hozott. Sérülés miatt azonban sajnos rövidre sikerült első éve. Habár csak 6 jó meccse volt, így is ebben az időszakban biztos fantasy opció volt, a waiverről felszedve. Moore eredményesen bizonyította, hogy megérte a 2.körös draft picket! 2022-ben mindenképpen érdemes lesz rá figyelni a fantasy drafton.

Fantasy breakout: Michael Carter

A North Carolina Tar Heels két igazán jó futó tehetséggel szolgálta a 2022-es draftot (Jevonte Williams). A 4. Körben hozott Carterben benne volt a breakout lehetősége, azonban a Jets az elmúlt években nem kényeztette el a fantasy tulajdonosokat. Szezon elején Carter padozó volt a fantasy csapatokban (stash), vagy a waiver-en várta, hogy felkapják. A fiatal futó messze túlszárnyalta az elvárásokat, és szépen fel tudta venni a leadback szerepet, és nagyon jó meccsekkel tudta megajándékozni a fantasy-ownereket. Voltak sérülései és rosszabb meccsei, azonban egyértelműen letette a névjegyét.

Fantasy Bust: Tevin Coleman

Leszögezhető, nem volt nagy elvárás fantasy szempontból a Jets futókkal kapcsolatban, és Tevin Coleman ennek tökéletesen meg is felelt. Már év elején látszott, hogy nem tud leadback lenni, és Week 1 már csak rotációs játékos volt. Összesen egy kétszámjegyű mérkőzést tudott hozni, teljesen súlytalan volt az év során. Nem merész kijelententés, hogy 2022-ben a legtöbb ligában a waiveren fogja kezdeni a szezont.