Fantasy-értékelő: Titans

Fantasy star: Derrick Henry

A Titans a tökéletes példája annak, amikor egy csapat jól teljesít a ligában, de fantasy szempontból teljesen irreleváns. Egyetlen stabil játékosa volt a csapatnak, Ryan Tannehill (QB12), aki messze volt az elit fantasy számoktól. Jobbára Julio Jones inkább az IR-n mutatta meg magát, AJ Brown pedig diplomatikus fogalmazva is pocsék volt. Marad Henry, aki csak 8 meccset játszott és így is közel 1000 yardot és 10 TD-t szerzett. Sokan ekkor még magabiztosak lehettek, hogy sima lesz a PO, és ezután jött a sérülés, ami lezárta Henry fantasy évét. Rekordokban reménykedő fantasy tulajdonosok, így egy padozó játékost kaptak, akit nem mert senki a waiverre dobni egész évben.

Fantasy breakout: Nick Westbrook-Ikhine

A másodéves elkapó nem kisebb nevek helyére ugrott be, mint Julio Jones vagy AJ. Brown.  A megszerzett 107,6 (PPR) pont nagyon jó teljesítmény, figyelembe véve, hogy csak rotációs játékos volt. Összesen négy, 10 pont feletti meccset is hozott. 

Fantasy Bust: A.J. Brown

A legrosszabb, amit tehet egy játékos, hogy egész évben rosszul játszik, és 1-2 mérkőzésen kiszakad és összeszedi a pontjainak ⅔-át. Ezek után nincsen az a fantasy játékos, aki padra tenné, hiszen benne van a 30 pont. Ennek az évnek a Tyler Lockett-díj tulajdonosa, egyértelműen AJ. Brown. Pár kiugróan jó meccs kivételével pocsékan teljesített, több ligában is el lett cserélve, vagy padra került, értékéhez mérve teljesen jogosan.

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site