Fantasy-értékelő: Titans

Fantasy star: Derrick Henry

A Titans a tökéletes példája annak, amikor egy csapat jól teljesít a ligában, de fantasy szempontból teljesen irreleváns. Egyetlen stabil játékosa volt a csapatnak, Ryan Tannehill (QB12), aki messze volt az elit fantasy számoktól. Jobbára Julio Jones inkább az IR-n mutatta meg magát, AJ Brown pedig diplomatikus fogalmazva is pocsék volt. Marad Henry, aki csak 8 meccset játszott és így is közel 1000 yardot és 10 TD-t szerzett. Sokan ekkor még magabiztosak lehettek, hogy sima lesz a PO, és ezután jött a sérülés, ami lezárta Henry fantasy évét. Rekordokban reménykedő fantasy tulajdonosok, így egy padozó játékost kaptak, akit nem mert senki a waiverre dobni egész évben.

Fantasy breakout: Nick Westbrook-Ikhine

A másodéves elkapó nem kisebb nevek helyére ugrott be, mint Julio Jones vagy AJ. Brown.  A megszerzett 107,6 (PPR) pont nagyon jó teljesítmény, figyelembe véve, hogy csak rotációs játékos volt. Összesen négy, 10 pont feletti meccset is hozott. 

Fantasy Bust: A.J. Brown

A legrosszabb, amit tehet egy játékos, hogy egész évben rosszul játszik, és 1-2 mérkőzésen kiszakad és összeszedi a pontjainak ⅔-át. Ezek után nincsen az a fantasy játékos, aki padra tenné, hiszen benne van a 30 pont. Ennek az évnek a Tyler Lockett-díj tulajdonosa, egyértelműen AJ. Brown. Pár kiugróan jó meccs kivételével pocsékan teljesített, több ligában is el lett cserélve, vagy padra került, értékéhez mérve teljesen jogosan.