ELF European League of Football – Jim Tomsula a Rhein Fire vezetőedzője

A düsseldorfi csapat már a World League of American Football-ben (később NFL Europe) is benne volt, tehát egy ismert névről beszélünk az európai amerikai fociban. A csapat kétszer nyerte meg a World Bowl-t (Superbowl megfelelője)! Edzőnek egy igazán nagy nevet szerzett magának, Jim Tomsula személyében!

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és szöveg

A Rhein Fire 2007-ben megszünt, ahogyan az NFL Europe is. Azonban 2021-re sikerült újra életre hívni a klubbot (nem tekinthető jogutódnak). Ez azért fontos mert 2006-ban Tomsula már vezette a Fire csapatát, és korábban több európai franchisenak is volt koordinátora. A csapat 12. szezonjában a 3. helyen végzett a csapattal, ahol a csapat tagja volt például a Bills szurkolók számára jól ismert Fred Jackson.

Ezt követően lett 2007-ben a 49ers védő koordinátora. Utolsó évében lett a 49ers edzője, amikor a CEO, Jed York viharos körülmények között váltotta le Jim Harbaugh-t. Azonban egy idény után már távozott is. Majd a Redskins és Cowboys csapatánál vállalt munkát.

A 2022-es szezonra egyre nagyobb nevekkel fonódik össze az ELF és az NFL. Remélhetjük, hogy játékosok is érkeznek majd, esetleg drafton nem kiválaszott (UDFA) játékosok, vagy szabadügynök piacon nem szerződtetett játékosok!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site