Fantasy-értékelő: Texans

Fantasy star: Brandin Cooks

A Texans egyetlen értékelhető fantasy teljesítményét hozta idén Cooks. Nem került be posztján a legjobbak közé, de egész évben stabil WR2/Flex teljesítményét nyújtott. Amennyiben lecsúszott az utolsó körökig, még a drafton ráköltött pick értékét is hozta. Nem váltotta meg a világot, de a 2021-es Texansban már ez a teljesítmény is megsüvegelendő.

Fantasy Breakout: Davis Mills

Szívesen kihagytam volna ezt a kategóriát a Houstonnál, de nincs ilyen opció, így Millst hoztam, hiszen sokan abban sem voltak biztosak, hogy pályára lép a szezonban. Ő a hosszútávú megoldás Houstonban? Majd az idő eldönti (az biztos, hogy a skill személyzet fejlesztése sokat segítene a helyzetén). A harmadik körös pick egy-egy meccsen megmutatta, hogy van benne potenciál, de ez minden. 13 mérkőzésen lépett pályára 16 TD passz mellett 10 alkalommal adta el a labdát, 88.8-as QB ratinget hozott össze. Sajnos legjobb meccse a 18. héten volt, ami a legtöbb ligában már nem számít.

Fantasy bust: Teljes csapat David Johnson

Nem voltak magas elvárásaink Johnsonnal szemben, de még ezt is alulmúlta. Hiába távozott Ingram és Lindsay, nem tudott RB1-é előlépni a csapatban, sőt third down backként sem nyújtott felejthetetlent. Egyetlen mérkőzésen sem lépte át az 100 yardot (futott+elkapott), egyetlen TD-t szerzett. Sosem felejtjük fantasztikus Cardinalsos szezonját, de el kell fogadnunk, hogy DJ kikopott a fantasy ligákból.