Fantasy-értékelő: Jaguars

Fantasy star: James Robinson

Mondjuk ezt úgy, hogy viszonylag „alul” volt használva a kiváló RB Meyer „ténykedései” miatt, ráadásul még a sérülések se könnyítették meg a dolgát. A szezon előtt Etienne draftolásánál nem úgy nézett ki, hogy Robinson egy év végi értékelésnél ebbe a kasztba fog kerülni, ám mint tudjuk az újonc hamar kidőlt az egész idényre, Robinson pedig ismét megmutatta, hogy komolyan kell vele számolni, mint fantasy opció. 

Fantasy breakout: Marvin Jones

„Tömegben” még Robinsont is megelőzte (PPR/HPPR) Jones, volt már jó (jobb) szezonja még korábban a Lionsban, ám talán ezekre a számokra idén nem számított senki tőle. Erős évkezdet (13.4 avg pont az első 6 mérkőzésen a bye-ig), ám utána egy kis visszaesés. Jövőre egy magabiztosabb Lawrence-el és egy megerősített Jags O-val ezeket a számokat is könnyen túlnőheti.  

Fantasy Bust: Laviska Shenault Jr. 

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy közel sem erre számítottunk idén Shenaulttól. Predekben az egyik legnagyobb breakout várományosa volt a szezonnak, ám ezt messze alulmúlta. Nem volt 100 yardos mérkőzése (99 yds a legjobb), ám ami ennél is fájóbb, hogy TD nélkül zárta az évet.