Fantasy-értékelő: Chargers

Fantasy star: Austin Ekeler

El kell ismerni a Chargersnek nagyon jó fantasy szezonja volt. Nem lenne meglepetés, ha Herbert, vagy Allen lenne itt, de ebben az évben Ekeler olyat hozott, amire nem sokan voltak képesek. 2021-ben Ekeler a második legtöbb fantasy pontot hozta (PPR) az RB-k között. A tavalyi, gyengébb szezon után sikerült a 2019-es formáját megmutatnia. Ritka volt, hogy egy RB alig hagyjon ki mérkőzést, és folyamatosan 100 scrimmage yard körül teljesítsen. Összességében nagyon gyenge mérkőzése nem volt. A szerzett 20 TD-vel igazi top játékos volt. Jövőre is hasonlóra lehet nála számítani.

Fantasy breakout: Josh Palmer

A Chargersbe új nevek nem robbantak be. Az újonc Josh Palmernek voltak felvillanásai, de semmi releváns, ami miatt izgatottnak kellett volna lenni. Az utolsó 5 meccsen, háromszor is 10 feletti fantasy pontot hozott és ezeken a mérkőzéseken TD-t is szerzett. Palmer, jelenleg egy stabil rotációs játékos, azonban Mike Williams esetleges távozásával hatalmasat nőhet a szerepe és fantasy értéke. 

Fantasy Bust: Jared Cook

Stabil csapat volt a Chargers. Csalódást senki sem okozott. Talán Jared Cook hozhatott volna többet. Ebben az erős offense-ben a veterán TE csalódást okozott. Összesen 83 felé menő passzból csak 48-at tudott elkapni. Hatalmas lehetőség volt Cookban, amivel egyáltalán nem tudott élni!