Fantasy-értékelő: Broncos

Fantasy star: Javonte Williams

A Denveri Musztángok Bajnokcsapatának szurkolói nem sok kiemelkedő teljesítményt láthattak idén offense oldalon, így talán nem is olyan nagy meglepetés, hogy a második körös újonc futó volt a Denver legjobban termelő fantasy játékosa (PPR) 2021-ben. Egyedül Melvin Gordon említhető vele egy lapon, azonban Williamst többet használták a levegőben és élt is a lehetőségeivel. Gordon szabadügynök és legutóbbi interjújában ki is fejtette, hogy milyen nehéz helyzetben van a jövőjét tekintve, egy ennyire jó fiatal futó mellett. A Broncos helyében, arra törekednék, hogy egyben tartsam a backfieldet, fantasy tulajként viszont bízom benne, hogy szabadjára engedik a Javonte Williams nevű szörnyeteget.

Fantasy Breakout: Javonte Williams

Williams (nem meglepő módon) bezsebelte a breakout címet is. A 35. pick kiváló befektetésnek tűnik egy év után. Első évében 900 yard fölött futott, volt 43 elkapása 316 yardért és összesen 7 TD-t szerzett. Amikor megkapta a kezdő pozíciót (Gordon sérülése miatt), zsinórban három 20+ fantasy pontos mérkőzést hozott. Egyértelműen berobbant a ligába, annak ellenére, hogy szinte egész évben megosztotta egy veteránnal a snappeket.

Fantasy bust: Jerry Jeudy

Sokan egész magas picket áldoztak Jeudyra, hogy fantasy csapatuk tagja lehessen. Sajnos ez egyáltalán nem volt jó befektetés, hiszen pocsék teljesítményt nyújtott 2021-ben. Kihagyott hét meccset, egyszer sem lépte át a 100 yardot és nem szerzett TD-t. A 2020-as draft 15. választottja eddig nem teljesítette a Broncos elvárásait, sőt jövőre kiemelkedőt kell nyújtania, hogy ne könyveljék el bustként.