Fantasy-értékelő: Commanders

Fantasy star: Antonio Gibson

A 2021-es évben, az akkor még Football Team csapata egy igazi fantasy sivárság volt. A top 50-be éppenhogy bekerült egy ma már Commanders játékos, Antonio Gibson. A fiatal futó átlépte az 1000 yardos álomhatárt és szerzett 7 TD-t a földön, ami nagyon jó, azonban a sokak által várt berobbanó teljesítmény a passzjátékban elmaradt (egyetemi éveiben elkapó is volt). A teljesítménye hullámzó volt. Voltak nagyon jó hetei, azonban soha nem hozott kiemelkedő, top számokat. 20 pont felé csak 4 alkalommal került (+1 a 18. héten). Nagyon TD függő volt a teljesítménye, így nagyon ingatag volt nála a padló. Jövőre érdemes lehet menni Gibsonért, azonban továbbra sem várható tőle több egy erős FLEX vagy egy alsó polcos RB2-nél.

Fantasy breakout: Taylor Heinicke

Sok újdonság nem jött, a QB20 Heinicke lett a breakout. Voltak hetek, amikor egy csapatot erősen megtépázott a bye week, vagy sérülés, akkor a fővárosiak QB-ja ki tudta húzni a fantasy-ownerét a bajból. Azonban az év vége felé már az irányító teljesítménye is nagyon visszaesett, és a waiver posványában ragadt.

Fantasy Bust: Terry McLaurin

“Not so scary” Terry McLaurin. Week 4 után teljesen eltűnt a fiatal elkapó, a többi 14 meccsen csak 4 alkalommal volt 10 pont felett. Az 5 TD nagyon kevés volt. A volumen meg lett volna nála, hiszen 130 alkalommal volt célpont, azonban csak 77 elkapása volt. Semmiképpen sem szabad leírni a volt Ohio State elkapót. Egy pontosabb és jobb irányítóval újra hatalmas érték lehet!