Fantasy-értékelő: Giants

Fantasy star: Devontae Booker

Nem volt könnyű bárkit is kiválasztani a sok rosszul teljesítő new yorki játékos közül. A cserefutó Bookernél csak Mac Jones és Shaquon Barkley szerzett több pontot a szezon során, de így is mindketten messze alulteljesítették az elvárásokat. Booker még akkor is eredményes tudott lenni, amikor Barkley egészséges volt, így talán az egyetlen jól teljesítő Giants-játékos volt 2021-ben fantasy szempontból.

Fantasy breakout: Devontae Booker

593 futott, 268 elkapott yard és 3TD egy egyértelműen másodikszámú futótól remek számok, főleg ha Saquon Barkley a vetélytársad. Booker négyszer is tíz pont felett szerzett, amikor RB1 volt Barkley sérülése miatt és a szezon hátralévő részében is fontos carryket és yardokat vett el a korábbi 1/2-es játékostól.

Fantasy bust: Shaquon Barkley

A liga egyik legtehetségesebb futója az elmúlt években rendszeresen sérült volt, nem volt ez másképp 2021-ben sem. Ráadásul, amikor egészséges volt, akkor sem volt egyértelmű RB1 a Giantsben. Összesen csak négyszer szerzett több, mint 10 és egyszer több, mint 20 pontot az idény során.