NFL Combine 2022

Akiket fokozottan érdemes figyelni a 2022-es Combine-on!

Sam Howell (QB) – Nagyon jó és tehetséges játékos, azonban Howell-nek most lehetőség lesz beszélgetni csapatokkal, ami számára hatalmas lehetőség lehet. Intelligens játékosról beszélünk, akinek a kiállása sokakat emlékeztethet Herbert-re.

Kyren Williams (RB) – Megmutathatja, hogy megvan benne a három downos szerep. Az elkapásokban rengeteget fejlődött, értéke kilőhet a combine után.

James Cook (RB) – A testvére (Dalvin Cook) miatt is nagyobb figyelem lesz rajta, jelentősen megelőzheti Zamir White-ot, csapattársát a rankingeken!

Jahan Dotson (WR) – Alacsonyabb elkapó, ami lehet gond, de ő lehet, aki TOP időt fut a 40 yardon. Korábban atletizált a fiatal elkapó. Hatalmas verseny lehet közte és Skyy Moore között.

Jalen Tolbert (WR) – Gyors lesz, ez nem kérdés. Ha az elkapásoknál nem fog droppolni, akkor round 2 is lehet a drafton!

John Metchie (WR) – Tavaly sérülést szenvedett a fiatal elkapó, tehát most árgus szemek fogják figyelni a teljesítményét. Amennyiben jól teljesít, a 2. körbe is feltornázhatja magát.

Chig Okonkwo (TE) – A nagyon kemény Big 10-ben Okonkwonak volt az egyik legtöbb elkapása a csapatában. Nagyon jó, erős TE, aki bár nagyon nyers, a draft egyik legnagyobb meglepetése lehet. Egy jó combine eredménnyel hatalmas fókusz kerülhet rá.

Isaiah Likely (TE) – Nem tudjuk eltúlozni, hogy mennyire imádjuk Jamey Chadwell rendszerét. A Coastal Carolina nagyon innovatív támadójátékot játszik, és ebben Likely-ra hatalmas szerep hárult. Komplex útvonalak, újító blokkolási sémák, air raid steroidon. Az értéke már most is magas, de egy felmérés után az egekbe lőhet ki

Daniel Faalele (OT) – Ha egy ekkora támadófal ember érkezik a draftra, mindenki követni fogja (172kg). Faalele igazán érdekes ellentmondás. A fiatal játékos nagyon nem tudta kihasználni adottságait, és gyakran maradt alul a párharcokban. Amennyiben a testfelépítéséhez mutatt egy pici atletikusságot, akkor szinte biztos, hogy lesz csapat, aki hajlandó lesz megtanítani focizni.

Boye Mafe (DE) – Egyik kedvenc Edge tehetségünk. Aki hatalmas energiákkal tudja támadni a támadófalakat. Úgy szerezett 10 sack-let 2021-ben, hogy még messze nem kész játékos, nagyon sokat tud még fejlődni. Robbanékonysága és gyorsasába nem lesz kimagasló, de mindenben képes lesz úgy teljesíteni, hogy akár az első körben is elkezdjék emlegetni.

Zachary Carter (DT/DE?) – Carter összességében gyanítható, hogy félre volt használva. Nagyon kíváncsian várjuk, hogy képes lesz e olyan számokat mutatni, hogy bizonyítsa, hogy akár 4 v 5 technique is lehet, és képes lenne a Guard és tackle között játszani, vagy klasszikus End pozícióban is.

Jordan Davis (DT) – Látni kell a testsúlyát.

Brandon Smith (LB) – Rengeteget csúszott a draftboardon. Talán a legjobb LB a futás ellen. Nagyon fontos lenne egy jó Combine neki, mert mindenképpen bizonyítania kell atletikusságát.

Trent McDuffie és Kyler Gordon (CB) – A kettő játékos között a Combine dönthet, hogy melyik talál hamarabb csapatot. A kettő washingtoni CB nagyon más stílus. Kyler talán atletikusabb, McDuffie a technikásabb.

Kyle Hamilton (S) – Amennyiben fut egy 4.40-et és ugrik 38 inch-et, akkor a Top 5 bőven látótávolságba kerülhet Hamilton számára!

Az alábbi linket követhetitek a combine eredményeket!

https://www.nfl.com/combine/