Üdv nálunk! Endaround és Hail Mary!

Sziasztok! Szeretnénk csak 1 percet rabolni Tőletek, egy bejelentés erejéig! A Fumble Fórum a továbbiakban együttműködik a Hail Mary és Endaround csapataival. Ez egyben előre is vetíti a hatalmas változásokat, amiket tartogatunk Nektek a 2022-es évre! Ha érdekelnek a részletek, akkor olvass tovább!

Az elmúlt időszakban a Fumble Fórum csapatában is felmerült az ötlet, hogy nyitni kéne az NFL-es tartalom irányába! Nos erre hamar rájöttünk, hogy a jelenlegi szerkesztőség kapacitása messze nem lenne elég. Így került a képbe a fent említett, kettő csapat, akik már évek óta szolgáltatnak NFL-es tartalmat a közönségnek.

A három fél pedig hamar megegyezett abban, hogy érdemes lenne közös célok mögé beállni. Az irány továbbra is egyszerű, olyan tartalom létrehozása, ami a hallgató számára informatív, színvonalas, és nem utolsó sorban szórakoztató. A két csapat, így heti rovatként folytatja nálunk, NFL-es tartalmat szolgáltatva, a megszokott team pedig továbbra is a fantasy oldalon maradva halad tovább.

A közös munka legfőbb gyümölcse remélhetőleg a hallgató számára, a folyamatos és minőségi cikkek és persze a rendszeres és szórakoztató podcastok lesznek!

Nagyon izgalmas időszak ez a számunkra is. Igyekszünk ezt a fúziót hamar végbevinni, hogy a legjobban Ti, a Fórumozók tudjátok élvezni ennek eredményét!

Köszönjük szépen!