Fantasy-értékelő: Buccaneers

Fantasy star: Leonard Fournette

Fournette úgy lett a 6. legjobb futó, hogy az utolsó 3 meccsen nem is játszott. Meglepő volt, hogy három downos futóként tudott funkcionálni a Tampa telített offensében, külön kiemelném a 454 elkapott yardját, úgy, hogy ő sosem volt egy receiving back alapvetőleg. Volt egy 44.1 pontos teljesítménye is a Colts ellen, amivel sok fantasy tulajnak nyerte meg a heti matchupját azonnali hatállyal. Jó hír a fantasy tulajoknak, hogy 3 évre visszatért a Tampába, úgyhogy jövőre akár még az első körben is feltűnhet Playoff Lenny a fantasy draftok során. 

Fantasy breakout: Rob Gronkowski

Furcsa minden idők egyik legjobb tight end-jét, egy biztos Hall of Famert, úgy kezelni, mint egy fiatal játékost, akinek breakout-éve volt, azonban Gronkkal ez történt. Amikor visszatért a 2020-as szezonban a playoffra, alig használták passzjátékban és főleg blokkoló tight endként funkcionált (kivéve ugye a döntőben). Ehhez képest 2021-re ismét egy elkapni képes tight end-é „fejlődött”, aki úgy lett a liga 7. legjobb tight end-je, hogy 6 meccset ki is hagyott. Jövőre Tom barátjával együtt szinte biztosan visszatér Tampába és véleményem szerint egy biztos top10-es tight end opció lesz, már csak azért is, mert 2021-ben nem csak red zone targetként használták, mint sok kollégáját, hanem 802 yardot is termelt.

Fantasy bust: Ronald Jones

Azok után, hogy arra lehetett számítani a szezon elején, hogy Jones és Fournette egy igazi running back committee-t fognak alkotni, Jones szinte az egész szezonban nem tudott tényező lenni, borzalmasan játszott, még akkor is, amikor Fournette sérült volt. Csupán 428 yardot futott 4 td társaságában, passz játékban pedig nem csinált gyakorlatilag semmit. Fournette mindenben jobb volt nála, és gyakorlatilag el is felejthetjük RoJo-t, mint egy fantasy releváns futót.