Fantasy-értékelő: Rams

Fantasy star: Cooper Kupp

Nem volt nehéz kiválasztani a Rams legjobb fantasy-játékosát, hiszen Cooper Kupp az egész ligában tarolt. A 28 éves elkapó szerezte nem csak a WR-ek között, de az összes NFL-játékos közül a legtöbb pontot (439,5). 145 elkapása, 1947 yardja és 18 TD-je magáért beszél, összesen három 20 pont alatti és nulla 10 pont alatti mérkőzése volt a szezon során. Hihetetlen teljesítményének köszönhetően a jövő évi draftokon akár 1/1-esként is elkelhet, elkapó létére is.

Fantasy breakout: Darrell Henderson

Cam Akers sérülésének köszönhetően Henderson lépett fel a Rams elsőszámú futójává – amikor egészséges volt – és kiválóan helyettesítette csapattársát. Sérülése előtt, a szezon első nyolc mérkőzésén egyetlen 10 pont alatti mérkőzése volt és hét TD-t is szerzett. A Rams lehengerlő offense-ének egyik fontos láncszeme volt Henderson.

Fantasy Bust: Robert Woods

Nehéz olyan játékost találni, aki rosszul teljesített volna a los angelesi csapatban. Woods sem tartozik közéjük, de sajnálatos sérülése miatt a tizedik hét után már nem állt a csapat rendelkezésére. A fiatal Van Jefferson és a szezon közben megszerzett OBJ ráadásul remekül helyettesítette Woodsot. Az elkapót ráadásul azóta már el is cserélte a Rams a Titansbe az offseason során.