Fantasy-értékelő: Seahawks

Fantasy star: Tyler Lockett

Lockett az örök fantasy méreg. Minden évben nagyon jó számokat hoz, és valahogy mindig ott van az évnek a végén a top10-20 elkapó között. Általában 2-3 mérkőzésen gyűjti össze a fantasy pontjainak a felét, ami fantasy szempontból az egyik legrosszabb a tulajdonos számára. Ebben az évben talán nem volt olyan erős a Lockett hullámvasút, és Metcalf erős hullámvölgye alatt, nagyon jó, stabil padlóval játszott. Azóta Wilson már nincsen a Seahawks csapatánál, és talán az ő jövője is még kétséges a csapatban, de a 2022-es szezonban nehéz reményteli módon nézni az elkapóra.

Fantasy breakout: Rashaad Penny

A 2018-as drafton három futó talált csapatot az első körben. Barkely-t Penny követte a drafton, és be kell látni, hogy a fiatal játékos három és fél évig nagyon jó titkolta a benne rejlő lehetőségeket. Mikor már, fantasy szempontból is totális Bust-nak lett elkönyvelve, Week 12 után valami történt a játékossal. A következő 5 mérkőzésen 4-ból 100 yard felé került, és 6 TD-t szerzett. Erre szinte senki sem számított. A breakout cím nem lehet kérdés. Penny azóta új szerződést kapott, és izgatottan lehet várni, hogy Carsonnal mire lesz képes 2022-ben.

Fantasy bust: DK Metcalf

A Seahawks Bye week-ig minden nagyon jól ment, azonban utána Metcalf mintha eltűnt volna. Hat héten át nem szerzett TD-t és 10 fantasy pont felé is alig-alig került az év végéig. Figyelembe véve, hogy a drafton komoly értékkel bírt a játékos, valamint, hogy a PO run idején hagyta cserben a fantasy játékosokat, az elkapó teljesítménye csalódás volt fantasy szempontból. Jövőre egy gyengébb irányító mellett Metcalf értéke jó eséllyel léket kaphat!