Draft után – Legjobb újonc fantasy elkapók! (ReDraft)

A draftot követően tisztább lett a kép. Jobban belelátunk, hogy kik lehetnek a legjobbak és a legjobb fantasy célpontok!

WR – Redraft

1.Drake London

A Falcons kimagaslóan legjobb WR-e lett azonnal a rosteren, emiatt még úgyis rengeteg target fog felé szállni, hogy közben Pitts és Patterson majd sok labdát kaphat. Mivel a Falcons valószínű a liga egyik leggyengébb csapata lesz Mariotával jövőre, ezért az sem elhanyagolható, hogy London rengeteg garbage time pontot is hozhat majd fantasyban.

2.Christian Watson

Megvan rá az esélye, hogy Aaron Rodgers első számú célpontja legyen, bár én úgy gondolom, hogy szezon elején még semmiképpen sem lesz a csapat kiemelkedő WR1-e volumenben, azonban a szezon második felére könnyedén a csapat első számú elkapója lehet, óriási upside-al Rodgers miatt.

3.Chris Olave

A Saints idén is fullba nyomja az all-int, mindent megtesznek, hogy a csapat playoff esélyes legyen. Olave legrosszabb esetben is Winston második célpontja lesz, aki egy remek irányító akkor, ha csak a fantasyt nézzük. Alig várom a 40 yardos bombákat.

4.Treylon Burks

Kérdéses, hogy Burksnek mekkora lesz a legelején a szerepe a Titans offenseben, azonban már szeptemberben legrosszabb esetben is a csapat második számú elkapója lesz, aki remekül kihasználhatja majd azt, hogy a Titans ellen elsősorban a futást kell megfognia az ellenfél védelmének.

5.Skyy Moore

A liga legjobb irányítója fog neki dobálni és meg van rá az esély, hogy már az első héttől fogva Kelce és Juju mellett a csapat kezdő elkapója legyen. Az upside-ja óriási, Mahomes és Reid a legjobbat hozhatja majd kibelőle.

Honorable mentions:

Jahan Dotson: 2.számú elkapó lesz McLaurin mögött már szeptemberben, de top5-be nem fér be Wentz miatt, ettől függetlenül egy nagyon megbízható célpont lehet már az első naptól fogva.

Alec Pierce: Egy elég gyenge skill playerekből álló Colts offensenek lehet a második számú elkapója, meglátjuk mennyi van még Matty Ice-ban (aka. Matt Ryan).

David Bell: A Browns-nál Cooper mögött viszonylag nyílt verseny lehet a második számú elkapó posztért Peoples Jones, Schwartz és Bell között, amit a fiatal rookie simán megnyerhet és ha Watson irányít, akkor bizony könnyen fantasy releváns lehet az elkapó már szeptembertől is.

Új Fantasy Podcast epizód – Pre-Draft újoncok