Draft után – Legjobb újonc fantasy futók! (ReDraft)

Az újonc futók mindig értékes portékák a fantasy draftokon. Az RB1 reménye mindig kecsegtető, figyelembe véve, hogy mennyire olcsón megszerezhetők. Mindenképpen érdemes követnő őket, és spekulálni, hogyan alakul a szerepük az év során.

1. Breece Hall:

A legjobb futó egy olyan csapathoz került, amely hatalmasat fejlődhet minden szempontból idén, Hall pedig az egyik alappillére lehet ennek. Szerintem Carter maximum a 3. downokat fogja elvenni tőle, de azt se folyamatosan, hiszen Hall elkapásban is remek. Az idei draft class egyetlen olyan futója, akinek egyenes útja van ahhoz, hogy igazi RB1 workhorse legyen.

2. Isaiah Spiller:

Sokáig a class második legjobb futójának tartották, azonban a combine-on kisebb sérülésekkel bajlódva rosszul teljesített. Egy remek csapathoz került, ahol nyílt titok, hogy Ekelert tehermentesíteni akarják. Spiller erre megfelelő lehet, nagyon nagy lesz a TD upsideja, és még elkapásoknál is használható.

3. James Cook:

Bár a draft előtt kicsi Cook nem volt a top5 futónk között, a Bills top offensében rengeteg lehetősége lehet yardokat termelni, nem elképzelhetetlen, hogy a csapat RB1-e lesz szezon végére, bár azért valószínűbb egy true committee Singletaryvel.

4. Kenneth Walker III:

Két kimenetele van Walker szezonjának. Ha Chris Carson nem lesz (sajnos nem kizárt, hogy soha többet nem látjuk a pályán nyaksérülése miatt), akkor egyértelműen Hall mögött a class második legjobb futója lehet, hiszen csak Rashaad Pennyt kéne lenyomnia. Ha viszont lesz Carson, akkor idén nem biztos, hogy túl sok vizet fog zavarni, bár azért biztosan így is fogja Carroll használni csapata jövőbeli futóját. Dinasztia ligában top célpont, az első éve még az offseason ezen pontján nagyon homályos.

5.Rachaad White:

A class valószínű legjobb elkapó futója, aki, ha elnyeri Tom Brady bizalmát, James White szintű flex opció lehet a GOAT kezei alatt a rengeteg check down passz utáni elkapás miatt. Mellette szól még továbbá, hogy Fournette rendre kisebb sérülésekkel szenved, úgyhogy biztosan célja lesz a Bucs-nak Playoff Lenny tehermentesítése.

Honorable Mentions:

Dameon Pierce:

A szezon Kamarája lehet, pechére a Texans offense nem jó, viszont csak Macket és Burkheadet kell lenyomnia, szóval könnyedén a csapat RB1-e lehet. Igazi Sleeper!

Tyler Allgeier:

Gyakorlatilag a Falcons RB1-e lehet a hibrid „elkapó-futó” Patterson mögött, simán elképzelhető neki egy tavalyi Mike Davis „early down back” szerepkör. Meglátjuk mennyi bizalmat fog kapni az elejétől fogva Arthur Smithtől.

Keaontay Ingram:

Conner első számú cseréje lehet könnyedén már szeptembertől, és mivel Conner mindig megsérül, Ingramnek egyenes lehet az útja a fantasy relevanciához egy nem rossz Cardinals offenseben.

Új Fantasy Podcast epizód – Rookie Draft felkészítő (ReDraft liga)

Draft után – Legjobb újonc fantasy elkapók! (Dinasztia)