Fantasy-jóslat: Ravens

Fantasy Star: Mark Andrews

Andrews tavaly a liga legjobb tight endje volt fantasy szempontból, erre pedig idén is meglesz minden esélye. Lamar Jackson kimagaslóan első számú célpontja lesz, egy igazi target monster, óriási td upside-al. A tavalyi 107 elkapásos 1360 yardos 9 td-s szezonját szerintem biztosan fogja hozni, de én még több td-t várnék tőle idén.

Fantasy Breakout: Rashod Bateman

Bateman az újonc szezonjában 12 meccsen játszott és korrekt teljesítményt nyújtott: 46 elkapás mellett 515 yard 1 td-vel. Marquise Brown eligazolásával Bateman a vitathatatlan első számú elkapója lesz Lamar Jacksonnak, simán benne van egy 100 elkapás melletti 1000-1200 yardos szezon és biztosan több td-t is tud majd szerezni idén, mint 1.

Fantasy Sleeper: Mike Davis

Bár Davis tavaly nem alkotott maradandót az egyébként borzalmas Falcons offenseben, előtte voltak már neki jó szezonjai és bár már 29 éves, jövőre még hozhat egy korrekt szezont. J.K Dobbins és Gus Edwards is komoly sérülésből jön vissza, nem tudni még, hogy akármelyikőjük is egészséges lesz-e szeptemberre. Amennyiben nem, vagy csak az egyik, akkor Davis-re komoly szerep hárulhat, mint a Ravens early down/red zone back-je.

Fantasy Bust: J.K Dobbins

A talent megvan Dobbinsnál, de ahogy már korábban is írtam, komoly sérülésből jön vissza, nem tudni még, hogy készen áll-e majd szeptemberre. Emiatt nem lepne meg, ha az idei fantasy szezonja kuka lenne, hiszen nem kizárt, hogy szépen lassan fogja beépíteni a Ravens őt a rotációba. Ráadásul egy elég durva committee kezd kialakulni a Ravensnél Dobbins Edwards Davis és a rookie Tyler Badie által. Valószínűleg az első 5-6 kör valamelyikében kell majd Dobbinst kiválasztani a draftokon, ott viszont szerintem nincs értéken, túl nagy a kockázat benne a fentebb említett okok miatt.