Fantasy-jóslat: Browns

Fantasy Star: Nick Chubb

Nem kérdés, hogy Watson érkezésével egy merőben más offensere számíthatunk Clevelandben, de fantasy szempontból továbbra is Chubb lehet a csapat sztárja. Igen, az új QB-val több passzolásra lehet számítani, és van egy committee is körülötte, tehát nem tiszta RB1, azonban a földön továbbra is Chubb az elsődleges a csapatban. Top 10 a pozíciójában minimum elvárás felé a következő szezonban is.

Fantasy Breakout: David Njoku

Franchise Tag, aztán hosszabbítás. Njoku számára ez egy jó lehetőség lehet. Hooper nélkül, igazi verseny nélkül maradt (Bryant inkább rotációs játékos lesz, ilyen szerződés után). Tavaly csendes éve volt, nem rossz számokkal. A csapat továbbra is igazi RedZone célpont nélkül van. Kérdés, hogy lehet e Njokuban bízni még, azonban a pozíciójából fakadóan, mindenképpen érdemes lehet vele kockáztatni.

Fantasy Sleeper: David Bell

Sokat beszéltünk az újonc, ex-Purdue elkapóról. Magas, erős elkapó, aki igazi workhorse volt az egyetemen.A felszerelés nélküli felméréseken nem volt jó, leginkább ezért csúszott le. Az FF ranking alaján a 2. Kör elején számítottunk rá (pre-combine), tehát nagyon jó meccs videókat mutatott fel. Cooper mellett mindig volt egy másik jó elkapó, ez talán a volt dallasi elit útvonal futását dícséri. Crabtree, Gallup, Lamb után lehet Bell a következő játszótárs?

Fantasy Bust: Donovan Peoples-Jones

DPJ egy nagyon jó tehetség, hatalmas benne a lehetőség. Tavaly ő volt a csapat mélységi célpontja, kérdés, hogy Cooper mellett mi marad neki, mivel feltehetően Bell lehet a SLOT és rövid passzos opció. Fantasy szempontból nem kecsegtet a legjobb kilátásokkal.