Fantasy-jóslat: Steelers

Fantasy star: Najee Harris

Harris már újoncként megmutatta mire képes: 1200 futott yard, 74 elkapás, 467 yard a levegőben és összesen 10 TD. Big Ben visszavonult, így valószínűleg annyi checkdown passzt nem fog kapni, mint rookie-ként, de így is remek második szezonja lehet. Half-PPR vagy PPR ligákban sok szakértő 1/1-es játékosnak várja a fiatal játékost és szerintünk is ő lesz a fantasy starja a pittsburghi csapatnak 2022-ben.

Fantasy breakout: Pat Freiermuth

Pazar 2021-es draftja volt a Steelersnek, Harris mellett Freiermuth is remek pick volt, a 23 éves játékos 497 yardot és 7 TD-t ért el rookie-ként. A TE-k nehezebben szoktak belerázódni az NFL ritmusába, így sophomore szezonjában még újonc számait is feljebb tornázhatja Freiermuth.

Fantasy sleeper: George Pickens

A Steelers második-harmadik körös WR pickjei mindig jól szoktak elsülni, így érdemes lesz figyelni Pickensre is, aki a draft 52. választása volt. Diontae Johnson és Chase Claypool is el fogja vonni a védők figyelmét a fiatal elkapóról, aki már újonc szezonjában remekelhet.

Fantasy bust: Steelers DEF

A Pittsburgh a liga krémjébe tartozó támadósorokkal fog találkozni 2022-ben. Hat mérkőzést játszanak csoporton belül a Bengals, Browns, Ravens trióval, de pályára lép a gárda a Bills, a Buccaneers és a Raiders ellen is. Az előző szezonban is csak a mezőny közepébe tartozott fantasy-szempontból a Steelers védelme, de valószínűleg ennyire sem lesz jó 2022-ben ez a csapatrész.