Fantasy-jóslat: Bengals

Fantasy star: Ja’Marr Chase

Ki más lehetne – annak ellenére, hogy sok a jelentkező -, mint az újoncként berobbanó Ja’Marr Chase a Bengals fantasy starja. 1455 yard, 13 TD és a tizenhetedik héten – a legtöbb ligában a döntők hete volt – 55 pont. Egy hihetetlen szezon után nem gondoljuk, hogy sophomore slumpja lesz Chase-nek, így érdemes lesz ledraftolni a fiatal sztárelkapót.

Fantasy breakout: Joe Burrow

A sérülésekkel teli rookie-szezonja után tavaly megmutatta, hogy mire képes Joe Burrow. A nyolcadik legtöbb pontot elérő QB lett és csapatát egészen a Super Bowlig kormányozta. 2022-ben az erősebb támadófal mögött és elképesztő skill playerei mellett még a tavalyinál is jobb szezont várunk Burrowtól.

Fantasy sleeper: Hayden Hurst

A Chase, Higgins, Boyd trió mellett 2021-ben C.J. Uzomahra gyakran már nem tudtak figyelni a védelmek és a TE élete legjobb szezonját hozta össze. Uzomah ugyan New Yorkba költözött, de érkezett helyette Hayden Hurst, aki hasonló szerepkörben találhatja magát, mint tavaly a Bengals kezdő TE-je.

Fantasy bust: Tyler Boyd

Már az előző szezon során is Boydot vette célba a legkevesebbszer a három kiváló elkapója közül Burrow és szerintünk ez ebben a szezonban sem fog változni, így 2022-ben nem ajánljuk Boydot a fantasy-játékosok figyelmébe.