Fantasy-jóslat: Jets

Fantasy star: Elijah Moore

Ha egy Jets elkapó az év közepén, az irányító káosz közepén fantasy WR1 számokkal ajándékoz meg minket, akkor nem kérdés, versenyben lesz a Jets 2022-es fantasy sztár címért. Érkezett Wilson, hogy zavarjon a képbe, de emiatt inkább izguljon Corey Davis vagy Braxton Berrios és az offensive koordinátor. Tavaly Moore minden elvárást túlszárnyalt és bizonyította, hogy képes lehet top WR teljesítményre. Erre lehet alapozni. Wilsonnal a fedélzeten még nem láthattunk tőle sokat, ami kockázat, még ha kicsi is.

Fantasy breakout: Zach Wilson

Rendben, bevallom, hogy nem Wilson volt az első név, akit ideírtam. Az utolsó pillanatban írtam át, de 2022-re minden adott, hogy Wilson hatalmas tehetsége találkozzon a jól megágyazott körülményekkel. Breakout alá nehéz volt berakni, mert a Top10 még hatalmas meglepetés lenne, de közel lehet. Új fegyverek, hatékony B opciók, egyben tartott támadófal, egy védelem, aki pályára teheti az offense-t, valamint nem elhanyagolható, hogy az edzői stáb is folytathatja a munkát, építkezést.

Fantasy sleeper: Garrett Wilson

Ok, Breece Hall fantasy szempontból már most a RB20 környékén van. Egyértelmű sleeper. Wilson viszont nagyon hamar a fiatal QB kedvence lehet. Atletikus elkapó, akinek nagyon biztos a keze. Nagyon sok jel utal arra, hogy a Jets a Day-féle Ohio State rendszerből meríthet ötletet. Moore-ral közösen, hasonló párost alkothatnak, mint Olave-vel az egyetemen. Így a Ruckert pick is illeszkedik a feltevésbe.

Fantasy bust: C.J. Uzomah

Nagy pénzért jött, de hatalmas a verseny a TE poszton. Conklin hamar bezavarhat, ahogy Ruckert is. Lehetnek jó mérkőzései, és lehet számítani 2 TE felállásra is, azonban a passzjátékban inkább az alacsonyabb WR-ek lesznek bevonva, akikben erősebb a YAC lehetőség.