Fantasy-jóslat: Dolphins

Fantasy star: Jaylen Waddle

Már tavaly is brutális számokat hozott még annak ellenére is, hogy igazából az ellenfél védelmének másra nem nagyon kellett figyelnie. Idén viszont Tyreek Hill valamennyi figyelmét elfogja venni a legjobb védőknek, a Dolphins futójátéka is fejlődhet, nem utolsó sorban pedig Tua-tól is jobb évet várok. Waddle lehet a fejlődő Dolphinsnak a legnagyobb nyertese, simán a 10 legjobb elkapó között végezhet jövőre fantasy szempontból.

Fantasy breakout: Tua Tagovailoa

Mikor, ha nem most? Szerintem Tua nem teljesít annyira rosszul, amennyire a média és a közvélemény lehúzza, hiszen célpontjai és támadófala se nagyon volt eddig, ill. a Dolphins futójátéka is állandóan defektes. Az offseasonben minden téren erősödött a Dolphins offense, szóval mostmár nincs kifogás, vagy jön a breakout év Tua-tól, vagy mehet backup QB-nak, én viszont a breakout mellett tenném le a voksomat, ami simán végződhet egy top10-es fantasy teljesítmény formájában.

Fantasy sleeper: Chase Edmonds

Annak ellenére, hogy elég durva RB committee alakult ki a Dolphinsnál, hiszen Edmonds mellett érkezett Mostert és Sony Michel is, illetve maradt Gaskin. Kicsit érthetetlen, hogy minek kellett ennyi futó a Dolphinsnak. Megnézve a fizetéseket azonban azt láthatjuk, hogy Edmonds kapta kimagaslóan a legtöbb pénzt, emiatt én azt feltételezném, hogy ő lesz talán a legtöbbet használva. Elkapásoknál mindenképpen ő lehet majd a legtöbbet használva, aztán meglátjuk majd, hogy a korai downokban hogyan tud vitézkedni Mostert és Michel ellen. Végül is, ha a Dolphins offense működni fog, akkor egy top20-as fantasy teljesítmény simán benne van egy RB-től és szerintem, ha így lesz, akkor az Edmonds lesz.

Fantasy bust: Tyreek Hill

Hill-nek a valóságban biztos, hogy hatalmas impactje lesz a Dolphins offense teljesítményére, viszont azt nehezen látom, hogy az eddigi szinte biztos top10-es teljesítményét reprodukálni tudja. Tua azért nem egy Mahomes, mélységi célpontként nehezen lesz használva annyira Hill, mint eddig, ő pedig ebben a legjobb.