Fantasy-jóslat: Patriots

Fantasy star: Damien Harris

2020-ban már bontogatta szárnyait Harris ám, 2021-es év volt a „BUMM”, beférkőzött a top 15-be az RB-knél, átlépte a 200 pontot (HPPR). Ráadásul úgy hozott ennyi pontot, hogy nem lépte át az 1000 yardot a földön (929 yds), de a 15 TD Taylor mögött a legtöbb volt a ligában RB-ként. Egy összeálló offense-ben az idei év még szebben csilloghat, főleg, ha az egészségét is meg tudja őrizni. Úgyhogy ez a vonat könnyen tovább roboghat és nem akarunk róla lemaradni. 

Fantasy breakout: DeVante Parker

Mikor, ha nem most? Kérdeztük ugyanígy korábban Tua-nál is, ez most Parkernél is tökéletesen helyt álló. Egy jó organizációba, egy fejlődő irányító segítségére, mint instant WR1 érkezik. A tavalyi év teljesen felejtős, a tavaly előtti „meh”  (793 yds, 4 td, 134.8 HPPR), ám 2019-ben rendesen feltette magát a fantasy térképre (1202 yds, 9 TD, 210.2 HPPR) az elkapó. És joggal várhatjuk tőle idén is, hogy nagyjából ebbe a státuszba kerüljön vissza.  

Fantasy sleeper:  Mac Jones

Watch listen tartom idén a másodéves Jonest. Tavaly becsúszott a top 20 fantasy QB-ba, ám még így is (joggal) teljesen periférián kívül volt, legfőképpen hektikusséga miatt (22 TD, 13 INT). Ám 5 alkalommal is átlépte a 20 pontos határ, ami már biztató volt. Nehéz elhinni, hogy Brady után lehet újra egy potens fantasy irányítója a Patsnek, ám idén ezzel a kiegészült és megerősített offense-el, ha Jones a top 15 környékén mocorogna, mi nem lepődnénk meg. 

Fantasy bust: Hunter Henry

Tavaly becsúszott a top 10-be Henry (603 yds, 9 TD 139.3 HPPR). Nehéz évkezdet után, beindulni látszott a szezon, ám azután megint érkezett egy hullámvölgy.  Ráadásul az elődöntő/döntő heteire egy breakout meccs után nagoyn csúnyán bebustolt, így „ott a tüske”. Jones kapott „fegyvereket”, ráadásul a 9 elkapott TD a legtöbb volt (holtversenyben) a TE-eknél, ez pedig nem biztos, hogy fenntartható, így óvakodnánk Henrytől.