Fantasy-jóslat: Broncos

Fantasy star: Javonte Williams

Rengeteget erősödött a Broncos. Tavalyhoz képest a kilátások és az elvárások is merőben mások lettek. Wilson érkezésével egy igazi magas fordulatszámon pörgő támadósorra számítunk, tehát az irányítót is bátran megemlíthetnénk itt. Azonban Javonte Williams személyében egy nagyon jó futót kaphatunk, hatalmas érték lehet a csapatunk számára. Újonc évében megmutatta, hogy nagyon jól bírja a gyűrődést és nem csak a földön, de a levegőben is hasznos tud lenni. A 2021-ben bemutatott 31 broken tackle nagyon impozáns, tehát minden adott arra, hogy jól teljesítsen. Amennyiben a TD-k számát növelni tudja, szinte garancia a heti double digit fantasy pont a futó pozícióban.

Fantasy breakout: Jerry Jeudy

Jeudy olyan, mint egy rossz adós, akinek folyamatosan meg akarjuk előlegezni a bizalmat, de soha sem tudta eddig azt megszolgálni. A tehetséget nem lehet vitatni és kapott egy jó irányítót. A 2022-es évben még nem szabad feladni Jeudy-t, mert hatalmas volumen lehet benne, ami stabil padlót adhat. Fantasy szempontból aggályos, hogy az egyetemen sem a TD-k számával emelkedett ki, és az NFL-ben töltött 2 éve alatt is eddig csak 3 volt neki. Megvan minden az ex-alabama játékosban, hogy ő legyen az, ami Doug Baldwin volt Seattle-ben.

Fantasy sleeper: Greg Dulcich

Mark Andrews féle Tight End, aki lassú, nem jó útvonalfutó, azonban valamiért mégis mindig szabadon van. Wilson szereti keresni a TE-t a pályán, és ez egy jó lehetőség lehet az újonc számára. A fiatal Dulcich egy nagyon deep sleeper!

Fantasy bust: Tim Patrick 

Patrick egy kitűnő WR3. Azonban Jeudy sokkal jobb útvonalfutó, Sutton pedig jobb mélységi célpont. A slot környékén Wilson inkább a TE pozíció felé szeret nézni, tehát Patrickben van az egyik legnagyobb kockázat! Sokat veszíthet, és lentebb léphet a depth charton, mivel a szerepe nem tiszta.